Maxi-Cosi - We carry the future

Veel van ons zijn ondertussen zelf ouder. We hebben slapeloze nachten doorstaan en zijn euforisch geweest over het eerste tandje. En hoe groot de volgende uitdaging ook is, een lachje of een hikje van je kleintje is genoeg om er weer vol voor te gaan. Niemand kan je uitleggen hoeveel plezier ouderschap geeft, je moet het zelf ervaren.

Wij willen ervoor zorgen dat jij maximaal kunt genieten van al die kleine en grote geluksmomenten. Door de allerveiligste autostoel te ontwerpen die je in één keer vastklikt, door een kinderwagen te maken waar je altijd op kunt vertrouwen door producten te ontwikkelen waardoor jij zorgeloos kunt genieten van je gezin.

Juist door te achterhalen wat niet werkt, kunnen we producten maken die wél werken. Alleen als we weten wat jij niet prettig vindt, kunnen we iets ontwikkelen dat wel helemaal naar je zin is.

 

 

Wist je dat Maxi-Cosi ...

... een van oorsprong Nederlands merk is? We kennen de Nederlandse markt als geen ander. Maxi-Cosi is namelijk in 1984 door Sjef van der Linden in Helmond opgericht, waar nog steeds het kantoor en een deel van de productie plaats vind!


En wist je ook dat Maxi-Cosi marktleider is op het gebied van autostoeltjes, met altijd veiligheid en comfort voorop. Want:

'We carry the future'.

LilaCP wandelwagen - Comfort en Veelzijdigheid

De Maxi-Cosi Lila CP is een combinatie van comfort en veelzijdigheid. Ideaal voor in de stad én op het platteland. De Lila CP is het meest veelzijdige lid van de Lila-familie, dankzij de middelgrote wielen en voor- en achterwielvering. Een praktische en zeer wendbare kinderwagen om lange wandelingen mee te maken in het park, de stad en daarbuiten.

 

Met je Lila CP kun je overal naartoe. Je kindje is in alle dagelijkse situaties eenvoudig in en uit het harnas te tillen. De kinderwagen is thuis gemakkelijk met één hand op te vouwen en op te bergen, terwijl jij je kleine in je armen houdt.

bekijk de Lila CP ›

Ontdek de Maxi-Cosi FamilyFix3

Tegenwoordig zijn meer en meer Europese auto's met het ISOFIX-systeem uitgerust. De kans is dus groot dat jouw auto dit ook heeft. Onze Maxi-Cosi FamilyFix3 kan eenvoudig worden bevestigd aan de ISOFIX-ankerpunten van jouw auto. Volg de stappen in onze gebruikershandleiding om alles te installeren.

Na installatie kun je de FamilyFix3 in de auto laten staan. Dit maakt het in- en uitstappen heel gemakkelijk omdat de Pebble Pro i-Size en Coral baby-autostoeltjes met een eenvoudige klik aan de basiseenheid kunnen worden bevestigd en onze Jade reiswieg kan eenvoudig bevestigd worden door te schuiven. Visuele indicatoren op de basiseenheid geven aan wanneer je Maxi-Cosi autostoeltje of reiswieg correct is bevestigd zodat je klaar bent om te vertrekken.

De FamilyFix3 past ook op ons Pearl Pro 2 i-Size autostoeltje voor peuters zodat je die kunt blijven gebruiken zelfs nadat je kindje zijn eerste autostoeltje of reiswieg is ontgroeid. De FamilyFix3 kan worden geïnstalleerd met de veilige Jade reiswieg, de Pebble Pro i-Size en Coral baby-autozitjes of het Pearl Pro 2 i-Size autostoeltje voor peuters.

bekijk de Maxi-Cosi FamilyFix3 ›

Comfort onderweg met Oria

Goed slapen is belangrijk voor je baby. De Maxi-Cosi Oria reiswieg is breed en ruim en heeft een ergonomisch matras: een echt bed voor baby's op reis. Perfect voor een heerlijk slaapje!

 

En je hoeft je baby niet wakker te maken als je op pad gaat. Met het 2-klik systeem bevestig je het wiegje soepel en snel op je bijpassende Maxi-Cosi kinderwagen. Het wiegdekje en de zonnekap beschutten je baby tegen alle weersomstandigheden. Dus weer of geen weer, je kunt onbezorgd op pad en je kindje ligt er altijd knuw en warmpjes bij.

 

En hij is eenvoudig te combineren met een Maxi-Cosi Lila wandelwagen.

shop hier de Maxi Cosi Oria ›

Ontdek Maxi-Cosi i-Size autostoeltjes

Sinds 2013 is er een nieuwe wetgeving voor autostoeltjes. Deze wetgeving wordt ook wel de i-Size (R129) norm genoemd. Deze norm zorgt voor nog meer veiligheid voor het kindje.

Daarnaast zijn de autostoeltjes niet meer ingedeeld naar het gewicht maar naar de lichaamslengte. Voorlopig blijven de bestaande ECE-R44 norm en de nieuwe norm naast elkaar bestaan. In de toekomst gaat de i-Size norm de wettelijke standaard worden.

bekijk de Maxi-Cosi Marble i-Size ›

alle categorieën van Maxi-Cosi: