Maxi-Cosi - We carry the future

Maxi-Cosi ontwikkelt al meer dan 30 jaar praktische, veilige en makkelijke artikelen om baby’s en kinderen te vervoeren. Maxi-Cosi blijft innoveren, testen en werken aan nóg meer comfort, gemak en veiligheid. Maxi-Cosi autostoeltjes staan bekend als zeer veilig en scoren erg goed bij autostoeltesten van de ANWB, ADAC en Consumentenbond.

bekijk alle autostoelen en kinderwagens van Maxi-Cosi ›

 

 

Ready for takeoff!

Bij Maxi-Cosi hebben we verstand van veiligheid en autostoeltjes. Al meer dan 30 jaar ontwikkelen we makkelijke, veilige en praktische manieren om kinderen vanaf de geboorte tot ongeveer 12 jaar in de auto te vervoeren.

We blijven innoveren, autostoeltjes testen en werken aan nóg meer veiligheid, comfort en gemak.

bekijk autostoelen ›

LilaCP wandelwagen - Comfort en Veelzijdigheid

De Maxi-Cosi Lila CP is een combinatie van comfort en veelzijdigheid. Ideaal voor in de stad én op het platteland. De Lila CP is het meest veelzijdige lid van de Lila-familie, dankzij de middelgrote wielen en voor- en achterwielvering. Een praktische en zeer wendbare kinderwagen om lange wandelingen mee te maken in het park, de stad en daarbuiten.

 

Met je Lila CP kun je overal naartoe. Je kindje is in alle dagelijkse situaties eenvoudig in en uit het harnas te tillen. De kinderwagen is thuis gemakkelijk met één hand op te vouwen en op te bergen, terwijl jij je kleine in je armen houdt.

bekijk de Lila CP ›

Ontdek Maxi-Cosi FamilyFix (Isofix)

Met de Maxi-Cosi Familyfix is de veiligheid van het kindje gegarandeerd. Makkelijk te bevestigen aan de Isofix aansluiting in je auto.

 

De Isofix haken zijn bevestigd aan de carrosserie van je auto, zodat losschieten geen optie is.

bekijk de Maxi Cosi Familyfix ›

Comfort onderweg met Oria

Goed slapen is belangrijk voor je baby. De Maxi-Cosi Oria reiswieg is breed en ruim en heeft een ergonomisch matras: een echt bed voor baby's op reis. Perfect voor een heerlijk slaapje!

 

En je hoeft je baby niet wakker te maken als je op pad gaat. Met het 2-klik systeem bevestig je het wiegje soepel en snel op je bijpassende Maxi-Cosi kinderwagen. Het wiegdekje en de zonnekap beschutten je baby tegen alle weersomstandigheden. Dus weer of geen weer, je kunt onbezorgd op pad en je kindje ligt er altijd knuw en warmpjes bij.

 

En hij is eenvoudig te combineren met een Maxi-Cosi Lila wandelwagen.

shop hier de Maxi Cosi Oria ›

Ontdek Maxi-Cosi I-size technologie

Sinds 2013 is er een nieuwe wetgeving voor autostoeltjes. Deze wetgeving wordt ook wel de i-Size (R129) norm genoemd. Deze norm zorgt voor nog meer veiligheid voor het kindje.

 

Daarnaast zijn de autostoeltjes niet meer ingedeeld naar het gewicht maar naar de lichaamslengte. In de toekomst gaat de i-Size norm de wettelijke standaard worden.

shop alle Maxi Cosi i-Size autostoeltjes ›

alle categorieën van Maxi-Cosi: