Koelstra buggy's

Ruim 80 jaar geleden werd Koelstra opgericht, een oer-Hollands merk waarbij veiligheid, kwaliteit en comfort voorop staat. In der loop van de jaren is de productlijn uitgebreid naar het design van nu. Stuk voor stuk ontworpen vanuit de kernwaarden van het eerste uur. Laat je kindje de wereld ontdekken met de buggy’s en reisbedjes van Koelstra. Enjoy the orginal!

Ontdek de compacte buggy van Koelstra

Maak kennis met de nieuwste buggy van Koelstra: de GEN. Een compacte en lichte buggy (6,7 kg), dat wil toch iedere ouder? Door zijn compactheid is de GEN erg wendbaar, wat handig is voor in de stad of op reis.


De Koelstra GEN is voorzien van een:

  • nieuwe 5-puntsveiligheidsgordel
  • kijkvenster
  • boodschappenmandje


Met de GEN kan elke ouder erop uit met zijn kleintje. Door de compactheid kan de GEN met één hand uit- en ingeklapt worden. De verstelbare rugleuning zorgt ervoor dat elk kindje lekker kan liggen en zitten. Door het kijkvenster kun je je dreumes in de gaten houden. De GEN is bij Prénatal verkrijgbaar in de volgende kleuren: zwart, stone green en grey melange.

shop nu ›

Shop de Koelstra Gen buggy hier

-20%
5.00 / 5
1 review
239.- 191.20
-20%
5.00 / 5
1 review
239.- 191.20
-20%
5.00 / 5
1 review
239.- 191.20

Koelstra Simba T4 buggy

Ken jij de Simba T4 al? Een klassieker binnen het Koelstra assortiment. Dankzij deze comfortabele buggy kan elke ouder een dagje erop uitgaan met de kleine. In het handige boodschappenmandje kun je al je spullen bewaren. Door het paraplusysteem vouw je de buggy eenvoudig op tot een handzaam pakket. De autolock-beveiliging zorgt ervoor dat de wagen niet zomaar openspringt.

De rugleuning is te verstellen in vijf standen, zo kan elk kindje lekker zitten of liggen. De Simba T4 is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

shop nu ›

Handig voor op reis: Travelsleeper T5

Een logeerpartijtje of op vakantie? Het Travelsleeper T5 reisbedje is een mooi voorbeeld van een goed uitgedacht concept. Dit prachtige, moderne reisbed heeft een prachtig en tijdloos design. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast is het reisbedje perfect om mee te nemen. De Travelsleeper T5 kan door jong en oud in minder dan een minuut worden opgezet. Vouw, klik en klaar!

shop nu ›

Shop de Koelstra Travelsleeper hier

-20%
5.00 / 5
2 reviews
99.99 79.99
-20%
tijdelijk uitverkocht
69.99 55.99