Koelstra buggy's

"Kijk, daar heb je een Koelstra!" Koelstra is al meer dan 80 jaar een begrip. De modellen van weleer hadden chrome spatborden, spaakwielen en reiswiegen als koetsen.

Koelstra is altijd met de tijd meegegaan en er is dus veel veranderd. Maar de service en garantie zijn gelijk gebleven. Sinds 2015 is het familiebedrijf Koelstra een zusteronderneming van Atelier 49 Nederland. Koelstra: Enjoy The Original!

bekijk alle buggy's van Koelstra 

 

Koelstra Simba T4 Buggy

Dankzij de comfortabele Simba T4 buggy van Koelstra wordt een dagje erop uit met je kind een makkie. Deze buggy is namelijk super handig in gebruik, met slechts 7,2 kg een waar lichtgewicht en daardoor makkelijk mee te nemen, waar de reis ook naartoe gaat. Het paraplusysteem maakt dat je de buggy eenvoudig opvouwt tot een handzaam pakketje dat je zo in de auto schuift. Bovendien vraagt de buggy op deze manier thuis ook weinig opslagruimte. De autolock-beveiliging zorgt ervoor dat de wagen, eenmaal ingeklapt, niet zomaar openspringt.

shop nu ›

Koelstra Travelsleeper T5

Een logeerpartijtje of op vakantie? Het Travelsleeper T5 reisbedje is een mooi voorbeeld van een goed uitgedacht concept. Dit prachtige, moderne reisbed heeft niet alleen een strak en tijdloos ontwerp, maar is door zijn beschikbare rustige kleuren en babyuitzet-product geworden dat je graag in de woonkamer, bij opa en oma, tijdens logeerpartijtjes, of op je hotelkamer als inklapbaar reisbed gebruikt.
 
Het Travelsleeper T5 reisbedje is in minder dan een minuut op te zetten door jong en oud. Vouw, draai en klaar!

shop nu ›

Koelstra Simba Twin T4 Buggy

Comfortabel op pad met twee kinderen, dat kan met deze Simba Twin T4 duobuggy van Koelstra. De kinderen zitten - of liggen - altijd heerlijk comfortabel, want de rugleuningen zijn in 5 standen verstelbaar en ook de beensteunen kunnen versteld worden, zodat elk kind in een prettige houding kan zitten.
 
De Simba Twin T4 Buggy is door zijn lichtgewicht high performance aluminium frame makkelijk overal mee naar toe te nemen. Hij weegt slechts 13,2 kg, wat opmerkelijk licht is voor een duobuggy! Alle wielen hebben vering, waardoor deze wagen op elk terrein comfortabel blijft rijden en sturen. Desgewenst kun je de zwenkwieltjes vastzetten, wat handig is bij wat minder vlak terrein.

shop nu ›

Koelstra Limbo

De Limbo buggy van Koelstra is speciaal ontworpen voor Prénatal en zorgt ervoor dat je jouw kindje comfortabel en veilig kan vervoeren. De buggy is super handig in gebruik, en met slechts 6,7 kg een waar lichtgewicht! Hierdoor is de buggy makkelijk mee te nemen, waar de reis ook naartoe gaat.
 
De zwenkwielen aan de voorkant zorgen er voor dat je gemakkelijk met je buggy over zwaardere terreinen kan rijden. Wij adviseren om je kindje pas in een buggy te vervoeren zodra het goed zelfstandig kan zitten. De Limbo wordt geleverd inclusief zonnekap en boodschappenmand.

shop nu ›