HelloFresh

Ontdek het gemak van HelloFresh

Kun jij de komende tijd wel wat hulp in huis gebruiken? HelloFresh helpt je graag een handje met het avondeten! Kies elke week jouw favorieten uit een uitgebreid weekmenu en krijg wanneer het jou uitkomt een box vol met de beste verse ingrediënten thuisbezorgd. Zo heb jij meer tijd voor jou en jouw gezin en zorgen wij voor een goede maaltijd.

 

Exclusieve Prénatal actie: ontvang 2x 40% korting!

Met de code PRENATAL20 krijg jij nu in totaal 40% korting op de eerste 2 boxen. De korting is geldig op alle combinaties - jij kiest zelf hoeveel maaltijden en voor hoeveel personen je kookt!

Zo werkt het:

1. Ga naar HelloFresh.nl/Prenatal
2. Kies de box die bij jou past
3. Vul tijdens het bestellen de code PRENATAL20 in

Flexibel
Andere plannen? Je kunt je box tussendoor eenvoudig op pauze zetten in je online account. Ga naar je weekmenu, klik op de kalender en pauzeer je box een of meerdere weken.
 

Actievoorwaarden

Bij besteding vanaf 75 euro bij Prénatal ontvang je een kortingsvoucher waarmee je 40% korting ontvangt op de eerste twee HelloFresh boxen. Heb je al een voucher? Bestel dan hier je boxen ›

  • Bij bestelling van een flexibel lidmaatschap op een maaltijdbox van HelloFresh ontvang je 2x40% korting. Premium-recepten of extra's zijn niet inbegrepen in de korting. 
  • De unieke code kan eenmalig worden gebruikt, is niet te combineren met andere aanbiedingen en niet inwisselbaar voor contanten. 
  • De korting is enkel voor nieuwe klanten. 
  • Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kun je wekelijks doen tot 5 dagen voor de bezorging van de box, via je account of de klantenservice van HelloFresh. 
  • Op het lidmaatschap geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. Bekijk voor meer informatie de algemene voorwaarden op www.HelloFresh.nl/algemene-voorwaarden.