Een goed begin

Een goed begin is het halve werk en je bent graag goed voorbereid. Gelukkig weten wij wat je nodig hebt en wanneer je het nodig hebt. Met ons advies, inspiratie en de fijnste producten kun je lekker genieten van dat eerste lachje, hapje of stapje. Een goed begin, begint bij Prénatal!

Eerste keer zwanger

Voor de eerste keer zwanger, wat een bijzonder moment. Je maakt een nieuw leventje, gewoon in jouw eigen buik. Je lichaam veranderd en de hormonen gieren door je lijf. Het is even wennen, maar je gaat een nieuwe fase in. Prénatal helpt je graag tijdens deze bijzondere periode, in onze winkels maar ook online, zo hebben we onze adviezen met betrekking tot de aanschaf van zwangerschapskleding op een rijtje gezet.

Lees hier alles over zwangerschapskleding ›

Eerste babykamer

Je verwacht een kindje en je mag voor het eerst de babykamer inrichten. Dit wordt het eerste eigen plekje van je kleintje! Hier wil je natuurlijk een gezellig nestje van maken, zodat jouw kindje zich helemaal thuis voelt. Bij Prénatal haal je alle benodigdheden voor een knusse babykamer!

Lees hier alles over het inrichten van een babykamer ›

We staan aan het begin van een nieuw jaar vol nieuwe avonturen. Misschien verwacht je wel een kleintje. Of kan jouw dreumes net staan. Of verheug je je nog op een babyshower! Nog nooit had je te maken met zoveel nieuwe beginnetjes. Want elke fase – van eerste echo tot de eerste keer met je kleintje naar buiten – is weer een nieuw begin. 

Een nieuw begin staat ook in het teken van een frisse wind door je huis. Je wordt vast af en toe gek rommel, altijd maar weer die kinderkamer opruimen. Wij zijn er voor jou met handige tips en producten!

Lees onze tips voor de babykamer ›

 

Eerste keer naar buiten

Je hebt met je nieuwe gezinnetje kunnen genieten van de eerste momentjes met je kleintje. De eerste dagen ben je samen binnen aan het cocoonen. Je bent net bevallen, dus doe vooral alles lekker rustig en op je eigen tempo. Het moment is daar: je gaat samen voor de eerste keer naar buiten met je kleintje! Kleed je kindje warm aan en vergeet niet te genieten met je nieuwe gezinnetje.

Alles voor een fijne wandeling of autorit ›

Eerste pakje

Het eerste pakje van je baby blijft iets bijzonders! De zoektocht naar het ideale eerste babypakje is vaak één van die momenten die je niet snel gaat vergeten. Bijvoorbeeld omdat je net weet of je een jongen of meisje krijgt óf omdat je nu voor het eerst een item gaat kopen voor je kleintje! Voor je eerste pakje kan je terecht bij Prénatal. Kom je er niet uit? Onze deskundige medewerkers weten precies welke maat jouw kleintje nodig heeft!

Shop het eerste pakje van jouw newborn ›

Eerste keer eten & drinken

Bij Prénatal vieren we de eerste momenten aan de eettafel graag met je mee! Het eerste hapje van je kleintje, de eerste keer zelf aan tafel eten en zelf leren drinken zijn belangrijke mijlpalen. Gelukkig hebben wij bij Prénatal meer dan genoeg artikelen om je hierbij te ondersteunen.

Shop alles voor eet- en drinkmomenten ›

Eerste keer naar school

Je hebt vier jaar kunnen genieten van je kleintje. Nu is het eindelijk tijd voor een grote stap, voor de eerste keer naar school gaan! Een emotioneel moment voor iedere ouder, want voor je het weet is je kleintje niet zo klein meer. De lunch is gepakt, het rugtasje is mee en gaan!

Ontdek de handigste items voor op school ›

Badderen met je kleintje

Spitter, spetter, spater, lekker in het water! Voor de eerste keer in bad met je kleintje, daar weet Prénatal wel raad mee. Wanneer jouw kindje nog niet kan zitten kan je het beste voor een klein bad gaan, of gebruik maken van een badzitje. Kan je kindje net zitten? Dan kan je kleintje ook in het grote bad, eventueel met een badring voor extra ondersteuning.

Ontdek de fijnste producten voor het badmoment van je kleintje ›

 

  • shop de leukste newborn collecties ontdek nu ›
  • shop de leukste collecties babykleding ontdek nu ›
  • shop de nieuwste collecties kinderkleding ontdek nu ›
  • shop de nieuwste zwangerschapskleding ontdek nu ›