Doomoo basics

Welkom, wij zijn doomoo. Wij maken babyproducten die er fantastisch uitzien en die geweldig goed aanvoelen. Zachtheid & comfort zijn onze cruciale ingrediënten. Net zoals mama – het beste gevoel ter wereld. En het is precies dat magische gevoel dat we Sensation Attitude noemen. Join our family!

bekijk alle doomoo basics ›

doomoo basics voedingskussen groot

De doomoo basics voedingskussen groot is een veelzijdige voedingskussen uitgevoerd in het grijs en dot. Het kussen biedt voor zowel de moeder als de baby veel comfort. Het kussen kan al gebruikt worden tijdens de zwangerschap om een fijne houding aan te nemen. Door het kussen om het middel van de volwassene te plaatsen biedt het steun tijdens het voeden van je kleintje. Ook voor je kleintje biedt het voedingskussen steun, bijvoorbeeld wanneer je baby op zijn rug ligt.

Het kussen heeft een afneembare hoes, welke in de wasmachine op 30 graden gewassen kan worden. Het is beter om de hoes niet in de droger te doen. Het voedingskussen is gevuld met microkorreltjes (uit polystyreen) waardoor het kussen soepel en makkelijk buigzaam is.  

shop nu ›

doomoo basics voedingskussenhoezen

Doomoo Basics voedingskussenhoes uit de serie pop. De bovenkant van het kussen heeft een bolletjes dessin en de onderkant is in een egale kleur.

Het voedingskussenhoes past om de Doomoo Basics voedingskussens. De voedingskussenhoes is afneembaar en wasbaar op 30 graden.

shop nu ›

doomoo basics zijligkussen

Het doomoo basic zijligkussen is speciaal ontworpen om jouw kleintje comfortabel en veilig op zijn zij te houden als hij een voorkeurshouding heeft op zijn zij. Het speciale kussen voorkomt dat je kleintje zich tijdens de slaap omrolt, maar hindert niet in bewegingen. Het is raadzaam om je kleintje afwisselend op zijn rechter- en linkerzij te laten slapen. Hiervoor moet het zijligkussen omgedraaid worden zodat de grote kant altijd het ruggetje van je kindje ondersteunt.

Het doomoo basic zijligkussen is gemakkelijk te vervoeren en kan overal gebruikt worden zoals in de kinderwagen en wieg.

shop nu ›

Doomoo Basics badkussen

Het Doomoo Basics zijligkussen is speciaal ontworpen om jouw kleintje comfortabel en veilig op zijn zij te houden als hij een voorkeurshouding heeft op zijn zij. Het speciale kussen voorkomt dat je kleintje zich tijdens de slaap omrolt, maar het Doomoo Basics Comphy Bath is een heerlijk badkussen voor jouw kleintje. Het is een handig en comfortabel kussen om je kindje in bad te doen in een groot bad. Het kussen wordt onder in het bad geplaatst. Het zuigt vol met water en vormt zo een zacht kussen waarop je kleintje comfortabel kan liggen of rechtop kan zitten. Hierdoor heb jij je handen vrij om je kindje lekker te wassen en te spelen.

Het badkussen kan al gebruikt worden vanaf de geboorte omdat je kindje dan heerlijk op zijn ruggetje kan liggen en zich veilig voelt. Als je kindje groter wordt kan het kussen gebruikt worden om op te zitten en geeft het voldoende steun om te blijven zitten.

shop nu ›

Doomoo Basics drijvend matras

Doomoo Basics Easy Bath is een comfortabel drijvend matrasje voor in elke badkuip. Met het matrasje geniet elke baby onbezorgd en ontspannen van zijn badje. Je kleintje ligt met zijn lichaam deels in het water en blijft aangenaam drijven. Ook ideaal voor de degene die het kindje in bad doet. Je handen zijn vrij om je kindje heerlijk te wassen. Het drijvend matrasje is geschikt voor baby's van 3 tot 8 kg.

shop nu ›

Doomoo Basics reisbadje

Het Doomoo Basics reisbadje is een opblaasbare badmatras om je kleintje altijd en overal een comfortabel badje te geven. Dankzij de netstof aan de onderkant van het badje, kan je je kleintje comfortabel onderdompelen in het water. Het reisbadje is makkelijk te gebruiken, te reinigen, op te bergen en natuurlijk mee te nemen op reis. Het badje wordt geleverd inclusief handige reisetui (22,5 x 19 cm). Het badje is 65 x 40 cm en kan gebruikt worden voor kleintjes van 3 - 7 kg.

shop nu ›