doomoo babyproducten

Welkom, wij zijn doomoo. Wij maken babyproducten die er fantastisch uitzien en die geweldig goed aanvoelen. Zachtheid & comfort zijn onze cruciale ingrediënten. Net zoals mama – het beste gevoel ter wereld. En het is precies dat magische gevoel dat we Sensation Attitude noemen. Join our family!

bekijk alle babyproducten van doomoo ›

 

doomoo seat

Doomoo Seat is een meegroeiende en multifunctionele poef die zowel aan de allerkleinsten vanaf de geboorte (dankzij de veiligheidsriem) als aan grotere kinderen (tot 30 kg) een uitzonderlijk comfort biedt. Dankzij zijn 2 bovenste schijven die afneembaar en onderling verwisselbaar zijn, kan doomoo seat aan de ontwikkeling en de leeftijd van het kind worden aangepast. Door de combinatie van microkorreltjes en een uitermate soepel weefsel kan iedereen er zich echt innestelen in zijn geliefkoosde houding. 

Gemakkelijk te onderhouden – bovenste schijven wasbaar in machine.

shop nu ›

doomoo swing

Doomoo Swing is een schommel waarmee het kindje in de doomoo seat gewiegd kan worden. De zachte beweging zal de allerkleinsten ontspannen en tot rust brengen. Grotere kinderen zullen op hun beurt met plezier erin gaan schommelen.

shop nu ›

doomoo arch

Doomoo Arch is een universele babygym speciaal ontworpen voor de doomoo seat, ook te gebruiken in combinatie met wipstoeltje. De zachte speeltjes in verschillende vormen en kleuren stimuleren de ontwikkeling en de nieuwsgierigheid van de allerkleinsten. De hoogte van de speeltjes is regelbaar met behulp van de ringen.

shop nu ›

doomoo relax- en voedingskussen

Het doomoo voedingskussen is een veelzijdig kussen. De voedingskussen verlicht de rug van de aanstaande moeders tijdens de zwangerschap en zorgt voor een comfortabele houding. Gebruik het kussen bij de voorbereiding van de bevalling en bij borst- en flesvoeding. Daarnaast biedt het voedingskussen ook voor je baby comfortabele steun in verschillende houdingen.

Het kussen heeft een afneembare hoes, welke in de wasmachine op 30 graden gewassen kan worden. Het is beter om de hoes niet in de droger te doen. Het voedingskussen is gevuld met microkorreltjes (uit polystyreen) waardoor het kussen soepel en makkelijk buigzaam is.

shop nu ›

doomoo cocoon

De doomoo cocoon is een knus, comfortabel en veilig babynestje dat zowel overdag als ‘s nachts gebruikt kan worden. Het creeërt een op maat gemaakt plaatsje en het geeft baby een veilig gevoel bij de overgang van mama’s knusse buik naar z’n eigen bedje.

De doomoo cocoon is gemaakt van de zachtste materialen, voorzien van ademend 3D materiaal rond baby’s hoofdje en heeft geen koordjes of andere kleine onderdelen die gevaarlijk kunnen zijn voor je kleintje. Een afneembare gordel houdt baby veilig op zijn rug.

Het nestje kan onderaan geopend worden, waardoor het geschikt is voor kindjes vanaf de geboorte tot ongeveer 8 maanden.
Thuis of onderweg, baby zal zich overal comfotabel voelen en kan veilig cocoonen.

shop nu ›