Difrax babyartikelen

Omdat jij en je baby het beste verdienen!

Het Difrax design team ontwikkeld samen met experts al onze innovaties. Het Difrax team maakt al bijna 50 jaar het verschil! Zij zijn het hart van ons bedrijf en maken papa’s, mama’s en kinderen wereldwijd blij met de innovatieve en trendy producten van Difrax!

Veilig en betrouwbaar! Dat horen babyartikelen te zijn. Onze artikelen worden uitvoerig getest voordat ze in de handen komen van de werkelijke experts; jij en je kindje!

bekijk hier alle babyartikelen van Difrax ›

 

 

Difrax S-fles

Bij Difrax vind je de ideale fles tegen darmkrampjes; De S-fles. De nummer 1 babyfles in Nederland.

De Difrax S-fles is de ideale fles tegen darmkrampjes

De Difrax S-fles vermindert de kans op darmkrampjes en laat je baby comfortabel drinken. Door de S-vorm ligt je baby tijdens het drinken in een natuurlijke ronde houding. Dit vergroot het oogcontact tussen jou en je baby. Daarnaast zorgt de S-vorm er ook voor dat de speen alleen gevuld is met voeding en niet met lucht.

Door het ventiel in de bodem van de S-fles is er een constante luchttoevoer vanuit de achterkant van de fles. Dit voorkomt de vermenging van lucht met melk en het ontstaan van lucht en belletjes bij de speen. Je baby slikt zo minder lucht in en heeft daardoor minder last van darmkrampjes, boertjes en spugen. Het ventiel zorgt er voor dat de Difrax S-fles niet vacuüm kan zuigen. Je baby kan dus ongestoord doordrinken en daarna lekkerder slapen! 

bekijk S-flessen ›

Welke S-fles moet ik nemen?

Difrax S-fles is er in zes hippe kleuren en 2 varianten Wide en Natural. Of je kiest voor de Natural of Wide variant is een persoonlijke keuze. 

Wide (200 ml of  310 ml) is makkelijker te vullen door een extra brede opening. Natural (170 ml of 250 ml) ligt gemakkelijk in de hand.

 

bekijk S-flessen ›

Difrax flesspenen

Elke fase van je baby vraagt om een andere flessenspeen. Difrax heeft daarom een breed assortiment siliconen flessenspenen. De spenen lijken op de moederborst en zijn voorzien van een extra coating. Dit zorgt voor makkelijke acceptatie van de speen en goede grip. De flessenspenen van Difrax zijn BPA-vrij, geur- en smaakloos, makkelijk uit te koken en zonder risico op latexallergieën.

Voor als je kindje wat ouder wordt

Zodra je baby rechtop kan zitten, zal je baby graag zelf willen drinken. Difrax heeft hiervoor een hele range producten die met je kindje meegroeien. 

shop flesspenen ›

Difrax fopspenen

Difrax fopspenen groeien met je baby mee

Een fopspeen maakt een baby rustiger en geeft het een gevoel van veiligheid, vertrouwen en geborgenheid. De spenen van Difrax zijn er voor elke fase in de baby- en peutertijd: ze groeien met je baby mee.

De Difrax fopspeen herken je aan het vlindervormige schildje, de hippe prints en vrolijke kleuren. Door de vlindervorm blijft het neusje vrij.  De gaatjes zorgen voor extra luchttoevoer, wat huidirritatie voorkomt. 

De Difrax fopspeen groeit mee met je baby: Er zijn vijf maten, die Difrax samen met medische experts heeft ontwikkeld. Naarmate je baby groter wordt, groeit het schildje mee met het gezichtje van je baby. Ook wordt het zuiggedeelte steeds massiever, zodat het in verhouding blijft met de sterker wordende kaken van je kindje.

Natural of Dental?

Het verschil zit ‘m in de vormgeving van het zuiggedeelte van de speen. De Difrax Natural fopspeen heeft een tepelvorm. Deze speen is symmetrisch, wat je baby snel herkent en makkelijk(er) zal accepteren. De Dental fopspeen heeft een bol gedeelte dat tegen het gehemelte komt. Het platte stuk drukt tegen de tong. Dit stimuleert de ontwikkeling van gehemelte, tong- en kaakspieren. 
 

bekijk fopspenen ›