Difrax babyartikelen

Omdat jij en je baby het beste verdienen!

Het Difrax design team ontwikkeld samen met experts al onze innovaties. Het Difrax team maakt al bijna 50 jaar het verschil! Zij zijn het hart van ons bedrijf en maken papa’s, mama’s en kinderen wereldwijd blij met de innovatieve en trendy producten van Difrax!

Veilig en betrouwbaar! Dat horen babyartikelen te zijn. Onze artikelen worden uitvoerig getest voordat ze in de handen komen van de werkelijke experts; jij en je kindje!

bekijk hier alle babyartikelen van Difrax ›

 

 

Difrax S-fles

Bij Difrax vind je de ideale fles tegen darmkrampjes; De S-fles. De nummer 1 babyfles in Nederland.

De Difrax S-fles is de ideale fles tegen darmkrampjes

De Difrax S-fles vermindert de kans op darmkrampjes en laat je baby comfortabel drinken. Door de S-vorm ligt je baby tijdens het drinken in een natuurlijke ronde houding. Dit vergroot het oogcontact tussen jou en je baby. Daarnaast zorgt de S-vorm er ook voor dat de speen alleen gevuld is met voeding en niet met lucht.

Door het ventiel in de bodem van de S-fles is er een constante luchttoevoer vanuit de achterkant van de fles. Dit voorkomt de vermenging van lucht met melk en het ontstaan van lucht en belletjes bij de speen. Je baby slikt zo minder lucht in en heeft daardoor minder last van darmkrampjes, boertjes en spugen. Het ventiel zorgt er voor dat de Difrax S-fles niet vacuüm kan zuigen. Je baby kan dus ongestoord doordrinken en daarna lekkerder slapen! 

bekijk S-flessen ›

Welke S-fles moet ik nemen?

Difrax S-fles is er in zes hippe kleuren en 2 varianten Wide en Natural. Of je kiest voor de Natural of Wide variant is een persoonlijke keuze. 

Wide (200 ml of  310 ml) is makkelijker te vullen door een extra brede opening. Natural (170 ml of 250 ml) ligt gemakkelijk in de hand.

 

bekijk S-flessen ›

Difrax flesspenen

Elke fase van je baby vraagt om een andere flessenspeen. Difrax heeft daarom een breed assortiment siliconen flessenspenen. De spenen lijken op de moederborst en zijn voorzien van een extra coating. Dit zorgt voor makkelijke acceptatie van de speen en goede grip. De flessenspenen van Difrax zijn BPA-vrij, geur- en smaakloos, makkelijk uit te koken en zonder risico op latexallergieën.

Voor als je kindje wat ouder wordt

Zodra je baby rechtop kan zitten, zal je baby graag zelf willen drinken. Difrax heeft hiervoor een hele range producten die met je kindje meegroeien. 

shop flesspenen ›

Difrax fopspenen

Difrax fopspenen groeien met je baby mee

Een fopspeen maakt een baby rustiger en geeft het een gevoel van veiligheid, vertrouwen en geborgenheid. De spenen van Difrax zijn er voor elke fase in de baby- en peutertijd: ze groeien met je baby mee.

De Difrax fopspeen herken je aan het vlindervormige schildje, de hippe prints en vrolijke kleuren. Door de vlindervorm blijft het neusje vrij.  De gaatjes zorgen voor extra luchttoevoer, wat huidirritatie voorkomt. 

De Difrax fopspeen groeit mee met je baby: Er zijn vijf maten, die Difrax samen met medische experts heeft ontwikkeld. Naarmate je baby groter wordt, groeit het schildje mee met het gezichtje van je baby. Ook wordt het zuiggedeelte steeds massiever, zodat het in verhouding blijft met de sterker wordende kaken van je kindje.

Natural of Dental?

Het verschil zit ‘m in de vormgeving van het zuiggedeelte van de speen. De Difrax Natural fopspeen heeft een tepelvorm. Deze speen is symmetrisch, wat je baby snel herkent en makkelijk(er) zal accepteren. De Dental fopspeen heeft een bol gedeelte dat tegen het gehemelte komt. Het platte stuk drukt tegen de tong. Dit stimuleert de ontwikkeling van gehemelte, tong- en kaakspieren. 
 

bekijk fopspenen ›

Borstvoeding en kolven met Difrax

Handsfree kolven met de  Difrax BtoB borstkolf

Met de  mamavriendelijke borstkolf van Difrax kun je gemakkelijk kolven en borstvoeding blijven geven zo lang jij dit zelf wilt. De kolf valt niet op doordat de schelp in je BH zit en de kolf is superstil. Je hoeft je dus niet te ontkleden en daarnaast heb je je handen vrij. De BtoB borstkolf werkt op netstroom én op batterijen en is daarom overal te gebruiken. Ideaal voor onderweg, in de auto, op het werk of thuis.

Accessoires voor borstvoeding en kolven

Het mooie van borstvoeding geven is dat je altijd je moedermelk bij je hebt. Veel extra's heb je niet nodig. Ga je kolven, dan heeft Difrax een aantal onmisbare producten, de kolf bewaarbakjes, de S-fles met anti-colic systeem en de Difrax S-flesverwarmer.

bekijk borstkolven ›

Difrax flessenwarmer

Binnen 3 minuten het flesje klaar

De S-flesverwarmer, speciaal ontwikkeld voor de S-fles, is compact en gemakkelijk te bedienen. Het unieke verwarmingselement binnenin de S-fles zorgt voor gelijkmatige opwarming van (moeder)melk binnen 3 minuten. 

Veilig de fles verwarmen

Wanneer de moedermelk de temperatuur van 37°C bereikt, gaat de S-flesverwarmer automatisch uit.  Door het gebruik van de S-flesverwarmer blijven voedingsstoffen en vitamines van moedermelk en flesvoeding volledig behouden. Je hebt namelijk niet te maken met zogenoemde hotspots die bij magnetronverwarming zorgen voor het verlies van voedingsstoffen.

De S-fles opwarmen met één druk op de knop

Letterlijk met één druk op de knop warm je de fles op  tot de juiste temperatuur van 37˚C. Je houdt de knop ingedrukt totdat het lampje op de flessenwarmer rood begint te knipperen. Binnen 3 minuten springt het lampje van de flessenwarmer op groen. Je kunt je baby dan direct de opgewarmde moedermelk met de S-fles geven. Zo snel en gemakkelijk is deze flessenwarmer.

shop flessenwarmer ›