Chicco

Elke dag kunnen wij bedenken hoe we een kind gelukkig kunnen maken. Elke wandelwagen, elk stukje speelgoed, elk kledingstuk, elke zuigfles, elk slabbetje wordt ontworpen met één enkel doel: op een dag een huis binnenstappen, een kind ontmoeten en het doen glimlachen. Voor ons is dat het allerbelangrijkste. Want we weten dat we in ruil daarvoor het mooiste geschenk ter wereld terugkrijgen: de glimlach van een kind.

bekijk alle producten van Chicco ›

 

kinderwagens

Chicco biedt een uitgebreid en gevarieerd assortiment aan wandelwagens. Er bestaan verschillende soorten, zodat ieder een wandelwagen vindt die aan zijn of haar behoeften voeldoet. Wandelingen zijn een belangrijk moment in je baby's dagelijkse leven.

Je baby doet dan verschillende indrukken op die een positieve bijdrage leveren aan zijn of haar ontwikkeling. Een dagelijkse wandeling met je baby is daarom aanbevolen. 's Zomers of 's winters, je kan er altijd op uit met een kinderwagen van Chicco.

bekijk kinderwagens ›

buggy's

Gezellig samen op pad met je kindje. Met een Chicco buggy wordt wandelen een feest.

Niet alleen voor jou maar ook je kindje! De Chicco buggy's zijn uitermate soepel in gebruik en eenvoudig in en uit te klappen. 

shop buggy's ›

buikdragers

Het gebruik van de draagzak heeft een onmiddellijk een duurzaam effect op de moeder. Voor vaders betekent het gebruik van de draagzak een buitengewone gelegenheid om toenadering te zoeken tot zijn kind, om elkaar te leren kennen.

Deze ervaring heeft ook een positief effect op de vader omdat het om unieke momenten gaat die worden gedeeld met de baby. Een langdurig contact zo vroeg mogelijk laat toe om elkaar beter te ontdekken en zorgt voor een uitwisseling die het ontstaan van de band tussen vader en kind zal bevorderen.

shop buikdragers ›

slapen

Gaan slapen is een essentieel moment voor het kindje, aangezien het dan alle energie terugwint dat het tijdens zijn groeiavontuur verbruikt heeft. Toch is rustig slapen niet altijd eenvoudig voor het kind, en zeker niet voor de ouders.

Chicco biedt je de beste oplossingen, speciaal ontworpen voor jou en je baby, zodat je baby zich elke nacht veilig voelt.

shop slapen ›

thuis

Welkom in de wereld! Je baby brengt veel tijd door in huis en dan zijn handige, functionele oplossingen natuurlijk mooi meegenomen.

Chicco heeft een superfijn assortiment om alle momenten van dutjes, eten, spel en bad tot het verversen van luiers zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen.

shop thuis ›

autostoelen

Een autostoel moet de baby in eerste plaats een maximum aan veiligheid garanderen tijdens het rijden. Alle modellen van Chicco zijn ontworpen volgende de geldende normen en worden bovendien getest door de strengste Europese erkenningscentra.

De modellen bestemd voor baby's eerste maanden hebben een uitneembaar verkleinkussen voor een optimaal comfort. Ze zijn gemakkelijk uit een auto te nemen om het kind niet wakker te maken als het slaapt.

shop autostoelen ›