ByKay

 

Klikken en gaan

De Click Carriers van ByKay zijn stoere draagzakken met clips, waarin je baby op een ergonomische manier gedragen kan worden. Je draagt deze babydrager op buik, heup of rug en is zonder hulp om te doen.

De Click Carrier Classic is in design eenvoudiger dan de 4 Way Click Carrier, maar dat wil niet zeggen dat deze draagzak minder goed is! De 4 Way Click Carrier is af te stellen door middel van knoopjes, banden en clips. Bij de Click Carrier Classic doe je dit door middel van het rugpand op te rollen en met het bijgeleverde bandje te versmallen. De Click Carrier Classic Reversible is een draagzak bestaande uit twee verschillende kleuren stoffen en kun je aan beide kanten dragen. Voor als je een keer iets anders wilt!

 

Waarom zou je gaan dragen?

Heb je geen budget voor een kinderwagen, een huis met veel trappen, reis je veel met het openbaar vervoer, je handen vol aan huishoudelijke taken, meer kinderen om voor te zorgen, en hond die uitgelaten moet worden of een kindje dat heel veel huilt? Dan kunnen dit allemaal redenen zijn om te gaan dragen na de geboorte van je baby.

Het liefste zou je de hele dag je kindje willen knuffelen en vasthouden net zoals bij de apen gewoonte is; een aapje klampt zich vanaf de eerste minuut aan zijn mama vast, op zoek naar veiligheid, geborgenheid en warmte. En omdat de baby veilig dicht bij moeder is, worden zijn signalen van blijdschap, boosheid, verdriet of honger ook snel gezien.

Klikken en gaan

Praktisch gezien is dit voor ons mensen bijna onmogelijk: Je moet werken of andere activiteiten doen waarbij je je baby niet altijd kunt meenemen. De tijd die je wel hebt samen met je baby zijn ook vaak de momenten om thuis even de handen uit de mouwen te steken: het huis schoonmaken, een wasje draaien, aandacht voor je andere kinderen, boodschappen doen. Hoe ideaal is het om deze dingen te kunnen doen met je baby in een babydrager? Je baby zal zich veilig voelen dicht bij je en hierdoor zelfvertrouwen opbouwen om steeds meer de wereld om zich heen te ontdekken. Tevens zal de spierontwikkeling in en babydrager gestimuleerd worden door dat je baby met jou meebeweegt.

Al met al dus meerdere win – win situaties!

alle ByKay categorieën