Babboe bakfietsen

Heen en weer naar school, het park of de speeltuin? De Babboe bakfiets brengt jou en je familie er op een veilige, makkelijke, snelle én gezellige manier naar toe!
Babboe heeft een uitgebreid aanbod aan bakfietsen en accessoires en alle Babboe bakfietsen zijn getest op veiligheid en duurzaamheid. 

En als klant van Prenatal krijg je korting op deze super bakfietsen.

Wanneer je voor €75 of meer koopt bij Prenatal ontvang je een kortingsvoucher van Babboe t.w.v. €100 + een gratis regentent.

kortingvoucher inwisselen  ›

 

Bakfiets testen?

Wil je een proefrit maken?
Wil je eerst een Babboe bakfiets uitproberen? Kom dan naar een van de testdagen bij een Prénatal megastore. Tijdens de testdagen kan je diverse elektrische bakfietsen gratis testen.

Dit zijn de testdagen voor 2018

data locatie tijdstip
9 juni Barendrecht 10.30 – 13.30 uur
23 juni Hengelo 10.30 – 13.30 uur
25 augustus Den Bosch 10.30 – 13.30 uur
1 september Hengelo 10.30 – 13.30 uur
15 september Zaandam 10.30 – 13.30 uur
20 oktober Groningen 10.30 – 13.30 uur
27 oktober Barendrecht 10.30 – 13.30 uur
10 november Heerlen 10.30 – 13.30 uur

 

Welke test jij? 
Je kunt een proefrit maken op deze fietsen: Babboe Big, Babboe Carve, Babboe City, Babboe Curve en de Babboe Mini.

Wat maakt Babboe zo bijzonder?

De bakfietsen van Babboe zijn ontwikkeld door ouders, voor ouders. De ontwerpen zijn speciaal uitgedacht voor het grootste plezier, veiligheid en gemak voor ouder en kind.

Babboe heeft een uitgebreid assortiment aan bakfietsen en accessoires. Van twee- tot driewielers, elektrisch of niet, accessoires van baby tot peuter. Voor elke gezinssituatie een passende oplossing om van elk uitje een feest te maken.

Babboe verkoopt uitsluitend online; kosten voor fysieke winkels en verkoopteams zijn daarmee niet aan de orde. Het voordeel gaat hierdoor rechtstreeks naar de klant. En dit houdt de prijzen uiterst  scherp.

Met een team van monteurs door het hele land, de mogelijkheid tot service aan huis!

actievoorwaarden

Geldig op online bestellingen van alle elektrische bakfietsen met uitzondering van Babboe Max, Babboe Transporter en Babboe Cargo bakfietsen. Vul je unieke kortingscode in bij het plaatsen van jouw online bestelling op www.babboe.nl/prenatal Wil je iemand anders blij maken met deze unieke voucher? Geef hem dan gerust door.

Deze voucher is niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen of op showmodellen en wordt niet uitbetaald, vervangen of verlengd. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2018.

vul kortingscode in ›