Alecto

Babycare producten van Alecto zorgen voor veiligheid, geven vertrouwen en maken je drukke leven gemakkelijker. Jonge ouders kopen onze babyfoons en producten voor babyverzorging en babyveiligheid, omdat ze handig in het gebruik zijn en de hoogste kwaliteit koppelen aan een betaalbare prijs. Als je het beste wilt voor je kindje, kom je bij Alecto babycare uit.

bekijk hier alle veiligheidsproducten van Alecto ›

 

babyfoons met camera

Veel moeders kennen dat: je zou wel elk uur naar je slapende kindje kunnen kijken. Gewoon omdat het fijn is of om even te checken hoe het gaat. Met een babyfoon met camera heb je altijd ogen en oren in de babykamer.

Als jouw beeldbabyfoon van Alecto is, weet je zeker dat je ‘ogen’ je niet in de steek laten.

 

shop nu ›

babyfoons van Alecto

Als er een kindje op komst is gaan veel ouders op zoek naar een babyfoon. Je wilt het beste voor je kleintje en informeert naar de mogelijkheden. Dan kom je vanzelf uit bij Alecto.
 
Alecto is marktleider in babyfoons in Nederland. Geen merk is populairder bij jonge ouders.

 

shop nu ›

nachtlampjes

Jonge kinderen steken elke dag alle energie die ze hebben, in alles wat ze doen. Hun wereld is bevolkt met prinsessen, draken, monsters, helden en spoken. Overdag is dat geweldig om zo oneindig te kunnen spelen . Als het bedtijd is zijn ze soms dan ook nog niet direct klaar voor een nacht slapen. Een nachtlampje zorgt voor geruststelling.
 
Een goede overgang van het drukke dag leven van je kindje, naar de zachte droomwereld.

 

shop nu ›

veiligheid

Voor je kindje is alles nieuw, de omgeving één groot avontuur en de drang tot ontdekken niet te weerstaan. Dat is ook niet erg. Daar leren ze van. Maar dan wel graag zo veilig mogelijk. En daar komen Alecto’s producten voor kinderveiligheid prima bij van pas.
 
In ons assortiment vind je producten die allerlei gevaarlijke situaties helpen voorkomen.

 

shop nu ›