ABZ matrassen

ABZ staat voor een kwalitatief hoogwaardig assortiment kindermatrassen. Constante innovatie heeft ervoor gezorgd dat ABZ de specialist is in baby- en kindermatrassen. ABZ werkt uitsluitend met kindvriendelijke en milieuvriendelijke materialen. Alle materialen en matrassen zijn Öko gecertificeerd en worden geproduceerd in de EU.

bekijk alle matrassen van ABZ ›

 

Een goed matras is van belang voor je kindje

Een kind in de groei heeft een matrasje van hoge kwaliteit nodig om later een correcte houding te hebben en rugklachten te voorkomen. Omdat een baby in de eerste maanden van zijn leven zo'n 16 à 20 uur per dag in het bedje doorbrengt is een goed kindermatras ontzettend belangrijk. De eerste 3 jaar van een baby staan gelijk aan 8 slaapjaren van de papa en/of mama.


Om de ouders wegwijs te maken in de verschillende soorten matrassen, heeft ABZ de beestige matrassen-collectie ontwikkeld. Elk dier staat voor een unieke matras van ABZ. Onze goeie vriend Panda houdt van natuurlijke bamboetakken. Maak ook kennis met sterke Orka en zijn waterafstotende en hypoallergene huid. Of ontdek onze andere beestig goeie matrassen die stuk voor stuk uniek zijn in hun soort en je kind een heerlijke nachtrust geven!

shop nu ›

Het Panda matras van ABZ is het ideale matras

Weet je niet goed welke matras je moet kopen voor je baby? Of hoe je moet beginnen met kiezen in het grote aanbod aan babymatrassen? Dan hebben we de oplossing voor jou.

Onze Panda matras bevat tal van eigenschappen die de matras vormen tot de ideale babymatras: zoek je een onderhoudsvriendelijke matras die tegelijkertijd antiallergische eigenschappen heeft, het vocht goed kan absorberen en ook nog eens ecologisch is? De Panda matras heeft het allemaal!

 

shop nu ›

Airgosafe, de best luchtdoorlaatbare matrastopper

De Airgosafe is veilig, comfortabel en hygiënisch - de perfecte keuze voor uw kind.

Door zijn hoge opbouw is deze topper vooral voor baby’s uitzonderlijk veilig door de vlotte warme luchtafvoer én aanvoer van verse lucht. Ondraaglijk warm slapen is een vaak voorkomend probleem maar door deze luchtdoorlatende matrastopper te gebruiken wordt de lichaamstemperatuur onder controle gehouden en het nachtelijk zweten tegengegaan overtollige transpiratie verdampt, waardoor het lichaam zijn ideale temperatuur behoudt.


De Airgosafe matrastopper is 100% antiallergisch, er kunnen zich geen bacteriën, huismijt of schimmels ontwikkelen.

shop nu ›

Op maat gemaakte Kameleon-matrasjes van ABZ

Heb je een specifieke wens of zoek je een bepaalde afmeting. ABZ maakt ook matrassen op maat: Kameleon matrassen! Onder andere wieg- en kinderwagenmatrassen behoren tot deze categorie.


Kameleon-matrasjes kunnen niet besteld worden op onze webshop, maar onze medewerkers in onze verschillende filialen zullen je met plezier verder helpen.

zoek een Prénatal winkel bij jou in de buurt ›