ABZ matrassen

ABZ staat voor een kwalitatief hoogwaardig assortiment kindermatrassen. Constante innovatie heeft ervoor gezorgd dat ABZ de specialist is in baby- en kindermatrassen. ABZ werkt uitsluitend met kindvriendelijke en milieuvriendelijke materialen. Alle materialen en matrassen zijn Öko gecertificeerd en worden geproduceerd in de EU.

bekijk alle matrassen van ABZ ›

 

Een goed matras is van belang voor je kindje

Een kind in de groei heeft een matrasje van hoge kwaliteit nodig om later een correcte houding te hebben en rugklachten te voorkomen. Omdat een baby in de eerste maanden van zijn leven zo'n 20 uur per dag in het bedje doorbrengt is een goed kindermatras ontzettend belangrijk. De eerste 3 jaar van een baby staan gelijk aan 8 slaapjaren van de papa en/of mama. De belangrijkste zaken voor het kopen van een matrasje zijn de steun die het matras het kindje geeft en de ventilatie.

shop nu ›

Steun

Een matras dient zich plaatselijk te vormen naar de druk van het hoofd, de schouders en de heupen waardoor de wervelkolom recht blijft.

Ventilatie

Wanneer een kindje 20 uur per dag in het bedje ligt is ventilatie erg belangrijk. Matrasjes met extra vochtregulatie kunnen je hierbij helpen. Ook het regelmatig keren van het matrasje is een goed idee. Daarnaast kun je regelmatig het hoofd- en voetenzijden, draaien, dat zorgt ervoor dat het matrasje langer mee kan gaan.

AirgoSafe, de ideale matras.

De Airgosafe is veilig, comfortabel en hygienisch - de perfecte keuze voor uw kind.

Door zijn hoge opbouw is deze topper vooral voor baby’s uitzonderlijk veilig door de vlotte warme luchtafvoer én aanvoer van verse lucht. ondraaglijk warm slapen is een vaak voorkomend probleem, maar door deze luchtdoorlatende matrastopper te gebruiken wordt de lichaamstemperatuur onder controle gehouden en het nachtelijk zweten tegengegaan overtollige transpiratie verdampt, waardoor het lichaam zijn ideale temperatuur behoudt.

De Airgosafe matrastopper is 100% anti-allergisch, er kunnen zich geen bacteriën, huismijt of schimmels ontwikkelen.

shop nu ›