4moms wipstoelen

Elk product van 4moms is uniek, innovatief en praktisch omdat het is ontwikkeld in samenwerking met moeders.

bekijk alle 4moms wipstoelen ›

 

mamaRoo, beweegt zoals jij

Baby’s worden rustiger als ze door papa of mama gewiegd worden. mamaRoo helpt je daarbij. Met 5 ingebouwde natuurlijke bewegingen, beweegt de mamaRoo zoals jij. En mamaRoo heeft ook ingebouwde natuurgeluiden die je baby herkent uit de baarmoeder. Allemaal om te zorgen voor heerlijke ontspanning voor je kindje. Je kunt met de MP3 koppeling ook je eigen muziek afspelen. En als je kindje dan rustig is weggedoezeld, wil je deze natuurlijk niet storen. Daarvoor kun je met de handige app de mamaRoo op afstand bedienen, zonder je kindje wakker te maken.

mamaRoo is instelbaar van lig- naar zitstand en wordt geleverd inclusief speelboog met balletjes die de zintuigen stimuleren. mamaRoo is verkrijgbaar in classic grey of black of in de zachtere pluche silver. Voor pasgeborenen is er voor extra comfort de 4moms snug newborn insert. Deze is tweezijdig bruikbaar.

shop mamaRoo ›

rockaRoo, de ideale babyschommel

Baby’s vinden schommelen heerlijk. Je weet zelf nog wel hoe fijn je schommelen vond! Maar babyschommels nemen vaak veel plaats in. 4moms heeft de beweging zo ontworpen dat de rockaRoo heel weinig plek inneemt, maar toch je kindje een beter schommelgevoel geeft dan traditionele babyschommels. Slim dus! rockaRoo wordt geleverd inclusief speelboog met speelballetjes. Met de MP3 koppeling kun je muziek naar keuze afspelen op de rockaRoo.

Voor pasgeborenen is er voor extra comfort de 4moms snug newborn insert. Deze is tweezijdig bruikbaar.

shop rockaRoo ›