BOEKINGSDATUM VERLENGD

De Prénatal kortingsvouchers van Center Parcs die een uiterste boekingsdatum van 31 december 2016 hebben worden verlengd t/m 28 februari 2017. Zo kun je na de decemberdrukte op je gemak een keuze maken en alsnog van het grote voordeel profiteren!

Let op: het betreft hier de boekingsdatum – aankomsten mogen plaatsvinden na 28 februari 2017.


Nieuw!

  • - Je kunt vooraf een gratis compleet Baby Servicepakket* reserveren: verschoningskussen, box, wipstoeltje, badje en een buggy.
  • - Baby Vroege-Vogel-Zwemmen: de Aqua Mundo gaat speciaal vroeger open voor jou en je baby. Om in alle rust te kunnen genieten van het warme water. Dat maakt de tijd met je kleine extra bijzonder.

Heb jij een vouchercode, vul hem dan in en bekijk het aanbod. Boek hier met je kortingsvoucher

*zolang de voorraad strekt en alleen beschikbaar op de parken De Huttenheugte, Het Meerdal, Erperheide (B), Park Eifel (D), Park Nordseeküste (D) en Les Trois Forêts (FR)

Kom erachter wat andere mama's van Center Parcs vinden. Bekijk hieronder de erg leuke reviewfilmpjes van Mammietalks over twee Center Parcs locaties: De Eemhof in Zeewolde (Flevoland) en Het Heijderbos in Heijen (Limburg).


Cen

 

Bezoek ook de Center Parcs unit in Prénatal Hearts in Amersfoort om je te laten inspireren door het comfort en het plezier van een verblijf met je kleintje(s) bij Center Parcs!

Voor de algemene voorwaarden klik hier