Familie is je basis. Bij je familie ben je thuis. Het is de basis die je nodig hebt om op eigen kracht de wereld te kunnen ontdekken. Miljoenen kinderen over de hele wereld hebben echter de zorg van hun ouders verloren. Zij staan er vaak alleen voor en zijn kwetsbaar. Prénatal en SOS Kinderdorpen geloven dat familieliefde een primaire levensbehoefte is van ieder kind. Daarom slaan wij onze handen ineen. Alleen met een liefdevol thuis als basis, kan een kind zich ontwikkelen tot een zelfstandige en weerbare volwassene. Ontdek wat jij kunt doen om een kind een liefdevol thuis te geven. Help jij ook mee?

 

  Een veilig en liefdevol thuis   Maak jij het verschil?  
 

 

SOS Kinderdorpen zorgt ervoor dat kinderen in een familie kunnen opgroeien. Via familieversterkende programma’s ondersteunen ze kwetsbare families bij de zorg en bescherming van hun kinderen. In de SOS kinderdorpen geeft de organisatie kinderen die geen familie meer hebben een nieuw thuis met broertjes en zusjes en een liefdevolle SOS moeder. Omringd met vertrouwen en respect herstellen kinderen van alles wat ze hebben meegemaakt en kunnen zij alsnog opgroeien tot sterke volwassenen.

 

 

Dit zijn SOS mama Elise en baby Moses. Toen Moses twee maanden oud was, is hij alleen achtergelaten in een openbaar toilet in Ivoorkust. Moses was er slecht aan toe toen hij werd gevonden. Hij heeft het wonder boven wonder overleefd. Moses wordt nu opgevangen door zijn SOS mama Elise in een SOS kinderdorp. Bij haar is hij uitgegroeid tot een mollige, goedlachse baby van een een jaar oud. Verander jij het leven van een kind als Moses? Er zijn verschillende manieren waarop je SOS Kinderdorpen kan steunen. Maak nu het verschil en help deze kinderen.

 

 
     
 

 

---- ---- ----