Gratis bij een kinderwagen

Heb jij een kindje op komst? Omdat we weten dat deze periode al duur genoeg is, ontvang je bij Prénatal gratis baby producten bij de aankoop van een kinderwagen. Dit noemen wij gratis+. Bij aankoop van diverse complete kinderwagens (frame, wandelwageninzet en reiswieg) ontvang je gratis baby producten zoals de Maxi-Cosi Citi, een bijpassende voetenzak en/of een Prénatal verzorgingstas t.w.v. 39,99.


* Is de Maxi-Cosi Citi niet de autostoel die je in gedachten had? Kies dan een andere geselecteerde autostoel met dezelfde korting.
bekijk de geselecteerde autostoelen ›


Joolz
JOOLZ KINDERWAGENS ›
Stokke
STOKKE® KINDERWAGENS ›
Mutsy
MUTSY KINDERWAGENS ›
Maxi-Cosi
MAXI-COSI KINDERWAGENS ›
Mountain Buggy
MOUNTAIN BUGGY KINDERWAGENS ›
EASYWALKER KINDERWAGENS ›
Quinny kinderwagens
QUINNY KINDERWAGENS ›
Chicco kinderwagens
CHICCO KINDERWAGENS ›
JOIE KINDERWAGENS ›
Topmark kinderwagens
TOPMARK KINDERWAGENS ›
Nuna kinderwagens
NUNA KINDERWAGENS ›

 


 

 

 

 

 

 

 

Bij Prénatal vind je vele kinderwagens direct uit voorraad leverbaar. Er zijn veel verschillende kinderwagens in allerlei maten, kleuren en vormen. Een pittige keuze! Welke kinderwagen is het meest geschikt voor jou en je kleine? Dit hang volledig af van jouw behoeften & wensen en wat je met de kinderwagen wilt ondernemen. Woon je in de stad en ga je korte ritjes maken, of woon je wat rustiger en wil je een wagen die natuur en ongelijk terrein kan overleven? Bekijk nu onze handige tips waar je op kunt letten bij het kiezen van jouw ideale kinderwagen.

Dagelijks gebruik
Stad:
In de drukke stad is het slim te kiezen voor een lichte en goed wendbare kinderwagen. Zwenkwielen zijn in dit geval het fijnst. Verder is het van belang dat de wagen inklapbaar is, zodat je hem in de achterbak van de auto kan leggen. Sommige kinderwagens hebben wielen die je eraf kan draaien, dit maakt het opbergen extra makkelijk.
Natuur:
Als je meer een natuurmama bent en graag boswandelingen maakt of naar het strand gaat, is het slim om te kiezen voor een wat robuustere kinderwagen met luchtbanden. Deze banden zijn ideaal voor ongelijk terrein, omdat ze groter zijn en een schok dempende werking hebben. Een omkeerbare beugel is hierbij ideaal, zodat je de wagen achter je aan kunt trekken in plaats van voor je uit duwen. Tegenwoordig zijn er ook kinderwagens die voorzien zijn van banden die met schuim of foam geïnjecteerd zijn. Het voordeel is dat deze banden niet lek gaan.

Handige tips:

• Voor sommige kinderwagens kun je een adapter kopen, zodat je de autostoel op de wagen kunt bevestigen. Handig voor als je vaak met de auto onderweg bent.
• Kijk of de kinderwagen goede veiligheidsriempjes heeft, een zitting met verschillende posities en een zon- en regenscherm. Niet alle opties zijn altijd bij de prijs inbegrepen, maar wel een echte must.
• Voor de lange papa’s en mama’s: er zijn kinderwagens met verstelbare duwstang. Let ook op dat de reiswieg niet te laag zit, anders moet je vaak diep bukken om je kindje op te tillen.
• Mocht je 2 kleintjes hebben in verschillende leeftijdsgroepen, denk dan aan een duo-wagen. Hierbij heb je een reiswieg en een zitgedeelte, wel zo makkelijk.