Als je 75.- of meer besteedt op prenatal.nl of in één van onze winkels, dan ontvang je een Partou kortingsvoucher.Speciale actie voor jou!
De komst van een kindje… Dat betekent veel leuke en praktische voorbereidingen. Partou kinderopvang helpt je graag om je gezin en werk te kunnen combineren én komt graag tegemoet in de kosten. Prénatal en Partou hebben een fijne samenwerking met elkaar, waardoor je als klant van Prénatal gemiddeld 500,- korting krijgt bij Partou kinderopvang.

Besteed je 75,- of meer bij Prénatal (dit geldt voor alle winkels, inclusief de Prénatal webwinkel), dan krijg je een Partou-voucher. Hiermee ontvang je een jaar lang 5% korting op dagopvang bij een nieuw contract voor minimaal 2 dagen per week. De korting in euro’s is afhankelijk van het contract dat je afsluit. Wil je weten hoeveel jij kunt besparen of wil je een rondleiding op een Partou vestiging bij jou in de buurt? Bel dan met de klantenservice van Partou: 088 – 235 75 00

Bereken eenvoudig je netto kosten
Benieuwd wat je nu écht gaat betalen voor opvang? Met de rekentool van Partou bereken je eenvoudig en snel de netto kosten, oftewel de kosten na aftrek van de kinderopvangtoeslag. Handig! bereken mijn kosten ›

Elke dag iets bijzonders
Partou is één van de grootste kinderopvangorganisaties van Nederland en biedt dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang in ongeveer 300 vestigingen in een groot deel van Nederland. Tegelijkertijd is Partou klein en vertrouwd. Op de vestiging is het gezellig, je voelt je er welkom. Je kunt jouw kindje met vertrouwen achterlaten, ook in die eerste spannende maanden net na de geboorte. We houden op onze dagverblijven voor kinderen van 0 tot 4 jaar rekening met de rust en vaste routines van thuis en bieden de kinderen dagelijks inspirerende activiteiten, passend bij hun leeftijd en ontwikkeling. We besteden veel aandacht aan muziek, bewegen, buitenactiviteiten en voorlezen.


Partou: elke dag iets bijzonders! Bekijk hieronder het filmpje!