Bij Prénatal werken we er iedere dag aan om het (toekomstige) ouderschap en het winkelen leuker, comfortabeler en makkelijker te maken. Met in totaal 67 winkels verspreid over heel Nederland is Prénatal altijd bij jou in de buurt. Je kunt winkelen in 19 warenhuizen, 44 stadswinkels. En in de Prénatal webshop kun je in het gemak en comfort van je eigen huis 24/7 bij Prénatal winkelen. De Prénatal warenhuizen zijn ook ’s avonds extra geopend tot 21:00 uur, zodat jij op ieder gewenst moment bij ons terecht kunt. Altijd met het beste advies van onze deskundige medewerkers, zodat jij precies vindt wat je nodig hebt. De openingstijden van onze winkels

Shopping & Lifestyle centrum Prénatal Hearts (1)
In Prénatal Hearts in Amersfoort Vathorst vind je alles onder één dak: het grootste Prénatal warenhuis voor alles wat je nodig hebt voor jou en je kindje, met restaurant om even bij te komen én een extra verdieping waar je terecht kunt voor advies rondom zwangerschap, gezondheid, verzorging, voeding, financiën of een van de vele leuke activiteiten zoals een pretecho of fotoshoot. Bovenin dit unieke pand langs de A1 werken ook alle medewerkers van het Prénatal hoofdkantoor.

Warenhuizen (18)
De warenhuizen zijn onze grootste winkels met het complete aanbod van Prénatal en haar A-merken. Van de kleinste behoeften tot aan de complete kinderkamer. Voor je totale baby-uitzet kun je bijvoorbeeld ideaal terecht in een warenhuis. En dat in alle rust, want de meeste warenhuizen hebben ruimere openingstijden en volop parkeergelegenheid!

Stadswinkels (44)
De kleinere stadswinkels zijn ingericht voor het gemak van je eerste benodigdheden ‘om de hoek’. Je vindt er bijvoorbeeld veel fashion en verzorgingsartikelen en minder kinderwagens en woonaccessoires. Ondanks dat ons complete aanbod niet fysiek in de stadswinkels aanwezig is, kun je hier wél ten alle tijden de producten bestellen die je zoekt!

Winkelen op afspraak
Prénatal biedt voor aanstaande ouders als extra service: winkelen op afspraak. Stel op je gemak al je vragen aan een van onze medewerkers en probeer producten uit. Maak nu telefonisch een afspraak bij je dichtstbijzijnde Prénatal Warenhuis. Meer informatie

Webshop
Op prenatal.nl wordt je continue op de hoogte gehouden van de laatste aanbiedingen en acties. Je bestelt online gemakkelijk alles wat je nodig hebt voor jou en je kindje en wij zorgen dat het bij je wordt thuisbezorgd. Prénatal.nl is altijd te bereiken want we zijn 24 uur per dag open, 7 dagen per week.  Daarnaast kun je gratis retourneren in al onze winkels, heb je tot 14 dagen bedenktijd en wordt er vanaf €20,- al gratis thuisbezorgd.