Onze waarden zijn de basisprincipes van het Prénatal bedrijfsconcept. Deze waarden vormen het uitgangspunt voor ons denken en handelen in alles wat wij doen voor jou. Zodat jij altijd weet wat je van Prénatal kunt verwachten:

  Toegewijd  altijd 100% klantgedreven

Bij Prénatal staan jij en je kindje altijd centraal. De medewerkers van Prénatal zijn 100% toegewijd om jou zo goed mogelijk te voorzien in jouw wensen en behoeften. Je kunt altijd rekenen op onze medewerkers om je te helpen bij het maken van de beste keuzes. Prénatal werkt iedere dag met energie en passie om het winkelen voor jou leuker, gemakkelijker en comfortabeler te maken.

  Betaalbaar  alles voor de beste prijs

Onze producten zijn altijd betaalbaar en je krijgt bij Prénatal altijd waar voor je geld. Prénatal biedt het hele jaar door scherpe aanbiedingen op heel veel producten, hanteert de laagste actieprijs garantie en alle A-merken zijn scherp geprijsd. Ons betaalbare assortiment is het meest compleet, met de keuze uit A-merken, ons eigen Prénatal huismerk en onze vaste lage prijs producten.En dat áltijd met de beste kwaliteit en service die je van ons gewend bent, zodat je langdurig plezier beleeft aan je aankopen.

  Betrouwbaar  altijd de beste service, kwaliteit en garantie

Je kunt Prénatal altijd vertrouwen op de beste service, kwaliteit en garantie. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar met hun productkennis. Met meer dan 50 jaar ervaring selecteren we bij Prénatal de beste producten met oog op veiligheid en kwaliteit. 

  Verrassend altijd leuk en inspirerend winkelen

We maken het voor jou altijd zo leuk en prettig mogelijk om te winkelen in onze winkels en webshop. Bij Prénatal zijn we gedreven om jou steeds weer te verrassen en inspireren met onze producten, acties en adviezen om jou nog beter van dienst te zijn. Ook voor de leukste cadeaus kun je terecht bij Prénatal, de grootste cadeauwinkel voor de kleintjes. 

  Bereikbaar altijd dichtbij, 24/7 toegankelijk

Prénatal is opgericht in 1959 en vandaag de dag de grootste specialist voor jou en je kindje. Met in totaal 60 winkels verspreid over heel Nederland is Prénatal altijd bij jou in de buurt. Je kunt winkelen in 19 megastores, 39 citystores en de Prénatal webshop. De Prénatal megastores zijn ook ’s avonds extra geopend tot 21:00 uur, zodat jij op ieder gewenst moment bij ons terecht kunt.