Bij Prénatal vind je alles wat je nodig hebt voor jou en je kindje, altijd tegen de beste prijs, service en advies en 24/7 bereikbaar. Ons complete, inspirerende en betaalbare assortiment biedt ruime keuze voor alles wat je zoekt.


Van fashion tot hardware

Bij Prénatal vind je alles voor eropuit, verzorging, eten en drinken, slapen, thuis, speelgoed en cadeaus tot en met positie,- prematuur, newborn, baby en dreumes kleding en accessoires. Je kunt bij Prénatal terecht voor kleding voor je kindje van maat 44 t/m maat 110 en voor jezelf van maat S t/m maat XXL.


De beste A-merken

Prénatal selecteert de beste A-merken. 


Prénatal eigen huismerk

De Prénatal huismerk producten worden in-huis ontwikkeld met al meer dan 50 jaar ervaring en productkennis. Deze producten hebben daarom onze betrouwbare, uitstekende kwaliteit en toch een betaalbare prijs. Ons eigen design team zorgt tevens voor een up to date aanbod van de laatste fashion trends.


Vaste lage prijs producten

Omdat we weten wat een kleintje kost, introduceerden we in 2012 bij Prénatal de vaste lage prijzen. Dit zijn heel veel producten van Prénatal eigen merk met de scherpste prijs, het hele jaar door verkrijgbaar. Bekijk alle vaste lage prijs producten.


Cadeauwinkel voor de kleintjes

Prénatal introduceert de grootste cadeauwinkel voor de kleintjes. Naast producten voor kleintjes, is het ook mogelijk om speelgoed te kopen voor de kleintjes. Prénatal wil hiermee naar buiten brengen dat Prénatal niet alleen bedoeld is voor (jonge) ouders maar ook voor opa’s, oma’s, tantes, ooms en vrienden die op zoek zijn naar een kraam, zwangerschapscadeau of cadeautje voor een kindje vanaf 1 jaar.