Samen eropuit naar DierenPark Amersfoort

Prénatal en DierenPark Amersfoort zijn allebei voor de kleintjes en hebben daarom een leuk cadeau voor alle jonge gezinnen! Shop nu bij Prénatal in de winkel of online en ontvang bij besteding vanaf € 50,- een kortingsvoucher voor de meest speelse dierentuin. Met de voucher kun je met je gezin (twee volwassenen en een onbeperkt aantal kinderen t/m twee jaar) een avontuurlijk dagje uit naar DierenPark Amersfoort voor slechts € 24,95. De actie loopt tot en met 31 december 2017.

Heb jij de kleine reus al ontmoet?

25 maart is de kleine reus Yunha geboren! Tussen de vier poten van moeder Indra ontdekt zij veilig alles wat er rondom haar gebeurt. Alles is bere-interessant, maar ook heel spannend. Met veel olifanten-nauwkeurigheid wordt Yunha meegenomen over de zandheuvels, langs het waterbassin en tussen de bomen door. Om uiteindelijk met een ontspannen opgekruld slurfje in slaap te vallen. Kom jij deze kleine olifant zoeken onder de buik van haar moeder?

Zinderende muziek, olifanten en barbecueën op het strand

Deze zomer is het vakantiegevoel gegarandeerd in DierenPark Amersfoort! Van 8 juli t/m 3 september gaan de kinderen op reis in het park en komen zij op allerlei spannende plekken achter de schermen terecht. Iedereen die in de zomer lekker wil relaxen in een prachtige omgeving is hier ook aan het juiste adres. In het park kun je ontspannen op het speciaal aangelegde zandstrand met uitzicht op apen, spelen in de bosbeek en bqq-en!

Op 10,11, 12 en 13 augustus is het park extra lang geopend tijdens het ZOO’n ZOOmer Food Festival! De heerlijke zomeravonden staan in het teken van lekker eten, borrelen en natuurlijk de dieren. Het foodfestival start om 16.00 uur tot 22.00 uur.

Tip: vanaf 8 juli opent er ook een nieuw leeuwenverblijf in de Amersfoortse dierentuin. In het spectaculaire onderkomen zijn de leeuwen wel heel dichtbij!

Achter de schermen

Wist je dat DierenPark Amersfoort de perfecte dierentuin is voor als je met de kinderen op pad wil? De kleintjes kunnen er op het apeneiland tussen de maki’s lopen, in het donker op zoek gaan naar de luiaard en andere nachtdieren en neuzen bij de tijgers. In de schoolvakantie zijn er leuke evenementen waarbij kinderen bijvoorbeeld mee kunnen op dierenexpeditie achter de schermen, poeppluizen bij de olifanten of in de legertruck mee op avontuur tussen de dino’s. Bekijk alles op de website van de dierentuin of download de gratis app.

“Hier kun je boven beren klimmen, met de glijbaan langs de hyena’s glijden, op bezoek in de burcht bij de dassenfamilie en spetteren in de bosbeek!’’

Op woensdagmiddag en in het weekend kunnen alle waaghalzen enorme spinnen en sissende kakkerlakken over hun hand laten lopen tijdens Koele Knuffels.

Nieuw leeuwenverblijf

Het nieuwe leeuwenverblijf in DierenPark Amersfoort is geopend! Ontmoet de nieuwe leeuwen en ontdek het spectaculaire verblijf! Hier ontmoeten de bezoekers de leeuwinnen zussen Zaila, Lewa en Sabi, en de mannetjes leeuw Dukat. Daarnaast speelt de bekende Klim Alles-route voor kinderen een centrale rol. Via een mysterieuze kerker kom je uit midden in het leeuwenverblijf. Zo sta je als bezoeker als het ware tussen de leeuwen. Beklim daar de Toren van Ostia en laat je aan de top verrassen!

Knuffelen

Jellow is een grote knuffelbeer! In het weekend en de vakanties kom je Jellow en zijn vriendje overal tegen in het dierenpark. Begroet hem met een dikke knuffel op het Berenplein, maak samen een ritje in de Carrousel of ga samen op de foto.

 

Tot ziens in DierenPark Amersfoort!