Samen eropuit naar DierenPark Amersfoort

Prénatal en DierenPark Amersfoort zijn allebei voor de kleintjes en hebben daarom een leuk cadeau voor alle jonge gezinnen! Shop nu bij Prénatal in de winkel of online en ontvang bij besteding vanaf € 50,- een kortingsvoucher voor de meest speelse dierentuin. Met de voucher kun je met je gezin (twee volwassenen en een onbeperkt aantal kinderen t/m twee jaar) een avontuurlijk dagje uit naar DierenPark Amersfoort voor slechts € 24,95. De actie loopt tot en met 31 december 2017.

Heb jij de kleine reus al ontmoet?

25 maart is de kleine reus Yunha geboren! Tussen de vier poten van moeder Indra ontdekt zij veilig alles wat er rondom haar gebeurt. Alles is bere-interessant, maar ook heel spannend. Met veel olifanten-nauwkeurigheid wordt Yunha meegenomen over de zandheuvels, langs het waterbassin en tussen de bomen door. Om uiteindelijk met een ontspannen opgekruld slurfje in slaap te vallen. Kom jij deze kleine olifant zoeken onder de buik van haar moeder?

Kom je krachten meten

Ontdek welk dier het hardst rent en wie het hoogste klimt. In de meivakantie kom je in DierenPark Amersfoort voor grote en kleine uitdagingen te staan tijdens de DierenUITdagen. Trek een sprintje tegen de wolf, spring hoger dan een wallaby en ontdek of jij net zo sterk bent als een tijger. Ga jij de uitdaging aan?

Achter de schermen

Wist je dat DierenPark Amersfoort de perfecte dierentuin is voor als je met de kinderen op pad wil? De kleintjes kunnen er op het apeneiland tussen de maki’s lopen, in het donker op zoek gaan naar de luiaard en andere nachtdieren en neuzen bij de tijgers. In de schoolvakantie zijn er leuke evenementen waarbij kinderen bijvoorbeeld mee kunnen op dierenexpeditie achter de schermen, poeppluizen bij de olifanten of in de legertruck mee op avontuur tussen de dino’s. Bekijk alles op de website van de dierentuin of download de gratis app.

“Hier kun je boven beren klimmen, met de glijbaan langs de hyena’s glijden, op bezoek in de burcht bij de dassenfamilie en spetteren in de bosbeek!’’

Op woensdagmiddag en in het weekend kunnen alle waaghalzen enorme spinnen en sissende kakkerlakken over hun hand laten lopen tijdens Koele Knuffels.

Koning der dieren

Deze zomer opent DierenPark Amersfoort een gloednieuw leeuwenverblijf. Het onderkomen van de koning der dieren bevindt zich in de Stad der Oudheid en zal dan ook geheel in thema worden gebouwd. Via de donkere kerkers sta je als echte gladiatoren oog in oog met de leeuwen. Wie net als de leeuwen zelf van luieren houdt, kan straks terecht op de tribune waar je de dieren prachtig kan zien!

Knuffelen

Jellow is een grote knuffelbeer! In het weekend en de vakanties kom je Jellow en zijn vriendje overal tegen in het dierenpark. Begroet hem met een dikke knuffel op het Berenplein, maak samen een ritje in de Carrousel of ga samen op de foto.

 

Tot ziens in DierenPark Amersfoort!