Een autostoel moet de baby in eerste plaats een maximum aan veiligheid garanderen tijdens het rijden. Alle modellen van Chicco zijn ontworpen volgende de geldende normen en worden bovendien getest door de strengste Europese erkenningscentra. De modellen bestemd voor baby's eerste maanden hebben een uitneembaar verkleinkussen voor een optimaal comfort. Ze zijn gemakkelijk uit een auto te nemen om het kind niet wakker te maken als het slaapt.

Groep 0 | Groep 1 | Groep 2-3 | Accessoires

De Key-Fit autostoel is goedgekeurd volgens de norm ECE R44/04, voor het vervoer van kinderen vanaf de geboorte totdat ze 13 kg wegen. Hij wordt geleverd met een verkleinkussen in ademende stof en met een zonnekap. Hij wordt aan de auto bevestigd met de driepuntsgordels van de auto. Praktische ergonomische handgreep met antislip,
om het zitje van de auto naar de kinderwagen over te plaatsen. Het zitje kan met slechts één hand worden bevestigd en losgemaakt. Ronde onderkant met steunpunt vooraan, voor een vaste stand of schommelstand (bij gebruik thuis). Afneembare en afwasbare voering. De veiligheidsgordel heeft 3 gewatteerde beschermstukken en een centraal vergrendelingssysteem. Afneembaar kussen, ideaal voor baby’s tijdens de eerste maanden, aangezien het ervoor zorgt dat ze in de correcte houding blijven.
Let op! Deze autostoel is geschikt voor de Chicco Urban kinderwagen!