De kinderwagens van Bugaboo zijn prachtig! Al ruim 15 jaar inspireert Bugaboo honderdduizenden ouders om eropuit te trekken en samen met hun kinderen de wereld te ontdekken. Het leven is één groot avontuur... Wil jij ook graag met zo'n beauty op pad? Hier vind je alle informatie over de Bugaboo kinderwagens en de Bugaboo accessoires.


bugaboo cameleon bugaboo bee bugaboo donkey bugaboo buffalo

bugaboo cameleon³

De bugaboo cameleon³ is speciaal ontworpen voor ondernemende ouders die graag op pad gaan met hun baby of peuter. De kinderwagen past zich moeiteloos aan, of je nu door de stad wandelt of door bossen, zand of sneeuw loopt. Met de veelzijdige bugaboo cameleon³ kom je gemakkelijk overal waar je wilt zijn.

Een iconische en tegelijkertijd praktische alles-in-één-kinderwagen.

 

bugaboo cameleon³ ›


bugaboo bee⁵

Laat je inspireren door de altijd bruisende stad en gebruik de kleurrijke bekledingsets om je Bugaboo Bee⁵ kinderwagen creatief te stylen of restylen. Ga voor krachtige basiskleuren uit de Core Collection, subtiele gemêleerde kleuren uit de Premium Collection, of prachtige prints uit de Signature Collection. Maak een keuze uit verschillende kleuren voor het chassis, uittrekbare zonnekap, stoelbekleding, wiegbekleding, handgrepen en wieldoppen. In totaal zijn er tot wel 792 styling combinaties mogelijk!

 

bugaboo bee⁵ ›

bugaboo donkey

Heb je 2 kleintjes dan is de bugaboo donkey ideaal. Deze convertible kinderwagen kan je heel gemakkelijk aanpassen. De kinderwagen verandert in slechts drie klikken moeiteloos van een mono naar een duo kinderwagen.

Dankzij de verwisselbare stoelen of wiegen en de flexibele bagagemogelijkheden zijn er maarliefst 17 verschillende combinaties mogelijk.

 

bugaboo donkey ›

bugaboo buffalo

De bugaboo buffalo is veelzijdig, robuust, ruim en geheel inklapbaar. Bovendien heeft de kinderwagen superveel bagageruimte, een hoge en ruime stoel en een uittrekbare zonnekap voor extra bescherming, en handig tijdens alle weerstomstandigheden. Zo ben ben je dus altijd verzekerd van een optimaal comfort.

Ideaal voor ouders die er graag op uit trekken.

 

bugaboo buffalo ›