Prepret Echopraktijk

Prepret Echopraktijk

Zwanger en een echo laten maken zonder speciale medische aanleiding? Kom naar Prepret en beleef je kindje voor de geboorte in 2D, 3D of 4D.


De onvergetelijke ervaring van een pretecho

Zwanger en wil je een echo laten maken zonder speciale medische aanleiding? Kom naar Prepret en beleef je kindje voor de geboorte in 2D, 3D en 4D. Met je partner, familie of vriendinnen. In de praktijk is er ruimte genoeg om zoveel mensen mee te nemen als jij wilt.

Na ruim 10 jaar medische ervaring op het gebied van echo’s in het Prenataal Screeningcentrum in Amersfoort, start Prepret een praktijk geheel gericht op pretecho’s op de Lifestyle entresol van Prénatal! Prepret doet er alles aan om je een unieke en onvergetelijke pretecho te bieden.

Maak nu online je afspraak op www.prepret.nl Je kunt zelf je afspraak inplannen op de door jou gewenste dag en tijd.

Vanaf wanneer kun je een pretecho maken en wat krijg ik?
- tussen +/- 25-29 weken voor 2D/3D/4D
- 30 minuten opnametijd / duur van de gehele echo ongeveer 45 minuten
- inclusief DVD
(vanaf 12 weken voor 2D)


Bij al onze echo's ontvang je:
- CD-rom met alle foto's
- foto op high glossy fotopapier
- de prijzen zijn inclusief BTW

Mocht je er niet uitkomen of vragen hebben dan kun je ook met het Prenataal Screeningscentrum Gooi en Eemland bellen. Je krijgt dan de assistente aan de lijn en zij zal je met alle plezier verder helpen. Bel 033-432 864 6.

Veelgestelde vragen


Wat is nou eigenlijk 2D, 3D en 4D? In 2D zie je je kindje in het platte vlak; er zit geen diepte in het beeld. Bij 3D zit er wel diepte in; er komt een dimensie bij. Van 4D spreken we als het 3D beeld een beweging laat zien.

Hoe kan ik een afspraak maken? Dat kan op drie manieren. Je kunt een afspraak maken via het reserveringssysteem. Je kunt ons bellen op nummer 06-29 27 29 08. Spreek je naam en telefoonnummer in en wij bellen je terug voor het maken van een afspraak. En ten derde is het ook mogelijk om met het Prenataal Screeningscentrum Gooi en Eemland te bellen. Op 033-432 864 6 krijg je de assistente van het sceeningscentrum aan de lijn en zij zal je graag verder helpen.

Waarom is het soms niet mogelijk om voor morgen of voor overmorgen een afspraak te maken, en wel voor over een paar dagen of voor volgende week? Dagen op de korte termijn zijn dan al volgeboekt.

Kijken jullie ook naar afwijkingen? Deze pretecho's zijn niet bedoeld om afwijkingen op te sporen en we kijken hier dan ook niet specifiek naar. Mochten we toch iets vinden of tijdens de echo een niet-pluis-gevoel krijgen, dan zullen we je dit uiteraard direct zeggen. In overleg met jou beslissen we vervolgens of wij het aan je verloskundige doorgeven of dat je dat zelf wenst te doen.

Kan ik hier ook mijn 20-wekenecho laten doen? Nee, de 20-wekenecho en ook andere screeningsecho's zoals de combinatietest, doen wij niet in onze pretechopraktijk. Voor prenatale screening verwijzen wij je naar een prenataal screeningscentrum bij jou in de buurt of naar ons eigen Prenataal Screeningscentrum in Amersfoort.

Hoeveel mensen mag ik meenemen? In principe zoveel als je zelf wilt en zoveel als je zelf prettig vindt. Iedereen is welkom; je partner, je kind(eren), je (schoon)moeder, je (schoon)vader, je beste vriendin, je zus, je broer, je buurvrouw, je tante die overkomt uit Australië et cetera. Onze ervaring is dat als je meer dan 4 à 5 mensen meeneemt, het vaak wel onrustig voor jezelf is. Je geniet dan minder van de echo en van je kindje.

Kun je ook na je 30e week een pretecho laten maken? Dit kan zeker wel. Het is altijd de moeite waard om naar je kindje te kijken. Maar het wordt wel steeds lastiger om nog mooie beelden te maken. We adviseren je daarom een uitgebreide 3D/4D echo in te plannen tussen je 25e en 29e week in de zwangerschap.

Op welke manieren kan ik betalen? Je kunt vantevoren via het reserveringssysteem betalen via IDEAL. Je kunt ter plekke na de echo pinnen. En uiteraard kun je je echo ook contant voldoen bij de echoscopiste.

Rekenen jullie ook toeslagen voor avond of weekendplekken? Nee, dat doen wij niet.

Zijn jullie tarieven inclusief of exclusief BTW? Onze tarieven zijn inclusief BTW.

Waarom zal ik bij jullie mijn pretecho laten doen? In heel Europa is er slechts één pretechopraktijk zoals de onze. Wij zijn gevestigd in het unieke belevingscentrum van Prénatal Hearts. De stijl en de sfeer in dit centrum en in onze pretechopraktijk zullen je enerzijds op je gemak stellen en je anderzijds tegelijkertijd enthousiast maken. Met de meest geavanceerde apparatuur en software zullen we echobeelden van je kindje laten zien die je op het ene moment zullen ontroeren en sprakeloos zullen maken, en je op het andere moment zullen brengen tot uitroepen van verwondering en blijdschap. De echobeelden van je kindje zijn namelijk in meerdere opzichten gelijk aan je kindje; uniek en mooi! Je ziet je kindje zoals het op dat moment in werkelijkheid is. Daarin hebben onze ervaren en professionele echoscopisten natuurlijk een grote bijdrage. Met alle plezier zullen zij er voor jou en je partner en je vrienden en je familie, alles aan doen om je een onvergetelijke (pretecho)ervaring te bezorgen. En last but not least, dat doen wij tegen aantrekkelijke tarieven. Wij hanteren geen toeslagen in de avond of in het weekend. En al onze prijzen zijn inclusief BTW.
Website: www.prepret.nl

Contact
Telefoonnummer: 033-432 864 6
E-mailadres: info@prenataalscreeningscentrum.nl

Bezoekadres
Entresol (1e verdieping) Prénatal Hearts
Euroweg 100 (naast de IKEA)
3825 HD Amersfoort Vathorst

Openingstijden Prepret
Maandag t/m zaterdag: 10:00 – 21:00 uur (op afspraak)

Maak nu nu online je afspraak www.prepret.nl

zwangerschapskalender

gebruik de onderstaande kalender voor informatie die voor jou van toepassing is…

hoeveel weken?

hoeveel maanden?

hoeveel jaar?