Dagje uit naar Prénatal Hearts in Amersfoort

 • Koterfoto

  Koterfoto

  Een mooi, fris en prachtig portret maak je samen met de fotograaf van Koterfoto! Óf ontwerp jij hier je eigen unieke rompertje of geboortekaartje of shop jij een hip cadeautje? Kom naar Koterfoto in Prénatal Hearts!
 • PrePret

  PrePret

  Zwanger en een echo laten maken zonder speciale medische aanleiding? Kom naar Prepret en beleef je kindje voor de geboorte in 2D, 3D of 4D.

 • de Spreekhoek

  Spreekhoek

  Welkom bij Spreekhoek: voor al je vragen over stem, spraak, taal, gehoor, eten en drinken, slikken, adem en beelddenken. Voor jou en je kindje.

 • De Kraamvogel

  De Kraamvogel

  Maak kennis met de grootste kraamorganisatie van Nederland. Ze zijn een expert op het gebied van zwangerschap, geboorte, kraamtijd en borstvoeding.

 • ABN AMRO

  ABN AMRO

  Financieel advies om je voor te bereiden op de komst van je (klein)kindje of je eerste baby spaarrekening openen? Stel al je vragen in de interactieve ABN AMRO stand in Prénatal Hearts!.

 • Centerparcs

  Center Parcs

  Bezoek de unieke Center Parcs shop op de entresol in Prénatal Hearts Amersfoort! Alles voor advies, voorpret en kortingen om er samen even lekker tussenuit te gaan.

 • De Kei

  De Kei

  Heb je een kinderwens, ben je zwanger of zit je in de weken net na je bevalling? Maak een afspraak voor jouw 'Mamamoment'. De beste zorg rondom het krijgen van je kindje vind je bij Verloskundigenpraktijk de Kei..

 • Patricia Dijkema

  Patricia Dijkema

  In de praktijk en cursuscentrum van Patricia Dijkema kun je voor, tijdens en na je zwangerschap terecht wanneer jij of je kindje meer rust, ontspanning en vertrouwen nodig hebben. Maak gratis een afspraak.

Alles onder één dak: warenhuis, activiteiten & specialisten

Ben je zwanger of al moeder of oma? Plan dan nu een heerlijk dagje uit naar Prénatal Hearts in Amersfoort. Kom binnen en voel je thuis. Je vindt alles onder één dak: het grootste Prénatal warenhuis voor alles wat je nodig hebt voor jou en je kindje, met een extra verdieping waar je terecht kunt voor advies rondom zwangerschap, gezondheid, verzorging, voeding, financiën of een van de vele leuke activiteiten zoals een pretecho of fotoshoot!

Nog meer winkelplezier en leuke activiteiten vind je op de extra verdieping in de winkel. Maak een pretecho, fotoshoot met je kindje of ga op ontdekkingsreis met Jokie uit de Efteling. En advies over je zwangerschap, bevalling, kraamzorg, verzorging, voeding of iets anders waar jij vragen over hebt? Maak een afspraak met een van onze specialisten in Prénatal Hearts of loop gewoon even langs. Bekijk hieronder de partners van Prénatal Hearts!

    

Handige info

Openingstijden warenhuis
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 19.00 uur
Zondag: 11.00 - 18:00 uur


Openingstijden shop-in-shops & specialisten
Klik links op een van de partners om de openingstijden per unit te bekijken

Adres
Prénatal Hearts
Euroweg 100 (naast de IKEA)
3825 HD Amersfoort Vathorst

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer:
Vanaf station Amersfoort Schothorst en station Amersfoort Vathorst bus 5, Halte Rotonde IKEA
Klik hier voor de routebeschrijving

Contact
088 - 3320033

Warenhuis

In Prénatal Hearts heb je ruime keuze uit een compleet en betaalbaar assortiment. Van speelgoed, kinderwagens, autostoelen, voeding en verzorging, baby-, dreumes- en positiemode tot de inrichting van je babykamer en je baby-uitzetlijst. Met ruimste keuze uit de scherp geprijsde A-merken, het betrouwbare Prénatal huismerk en onze Vaste Lage Prijs producten.Met het beste advies van onze deskundige medewerkers, zodat jij precies vindt wat je nodig hebt.

Liever winkelen op afspraak? Bel Prénatal Hearts voor een persoonlijk één op één advies op een tijdstip dat jou uitkomt.

Laat je inspireren door onze leuk gestyled kamertjes en kies de mooiste meubels en woonaccessoires voor jouw droomkamer thuis. Of ben je op zoek naar het eerste pakje voor je kleine of de leukste positiemode? Je vindt bij ons altijd de beste kwaliteit en betaalbaar.

Tot ziens bij Prénatal Hearts!