Koterfoto

Koterfoto

Een mooi, fris en prachtig portret maak je samen met de fotograaf van Koterfoto! Óf ontwerp jij hier je eigen unieke rompertje of geboortekaartje of shop jij een hip cadeautje? Kom naar Koterfoto in Prénatal Hearts!Koterfoto.nl is een eigentijdse creatieve werkplaats! Een unieke lifestyleshop en fotostudio.

Fotostudio
Er worden foto's gemaakt van zwangere buiken, kinderen en volwassenen. Een mooi portret van de vrolijkste snoetjes en serieuze koppies, alleen of samen. Een belangrijk kenmerk voor de afdrukken is de frisse-, vrolijke- en verfijnde stijl. De aandacht gaat uit naar het model; uitgangspunt is dat ieder mens van zichzelf al mooi genoeg is!

Kijk voor meer informatie, prijzen en het maken van een afspraak voor jouw fotoshoot via de afsprakenplanner onderaan de pagina of op Koterfoto.nl!

Ontwerpstudio
Ontwerp je eigen rompertje, t-shirt, cadeautje of geboortekaartje in de studio van Koterfoto! Heb jij een leuk idee voor je geboortekaartje? Dan kun je bij Koterfoto terecht voor een origineel ontwerp. Koterfoto biedt de mogelijkheid samen met jou je idee te verwezenlijken. Onze grafische experts leveren topkwaliteit, met- of zonder foto!

Kom naar onze studio in Prénatal Hearts voor een vrijblijvend gesprek of informeer per e-mail naar de mogelijkheden en prijzen.

Lifestyleshop
Of ben jij op zoek naar een leuk cadeautje, voor jezelf of voor een speciaal iemand? In de lifestyleshop van Koterfoto in Prénatal Hearts tref je allerlei leuke hippe spulletjes!

Kijk voor meer informatie op: www.koterfoto.nl

Website: www.koterfoto.nl

Contact
Telefoonnummer: +31(0)642585012
E-mail adres: info@koterfoto.nl

Bezoekadres
Ingang fotostudio op de BG in Prénatal Hearts
Euroweg 100 (naast de IKEA)
3825 HD Amersfoort Vathorst

Openingstijden Koterfoto
Dinsdag t/m zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Fotograferen gebeurt uitsluitend op afspraak

zwangerschapskalender

gebruik de onderstaande kalender voor informatie die voor jou van toepassing is…

hoeveel weken?

hoeveel maanden?

hoeveel jaar?