Verloskundigenpraktijk De Kei

Verloskundigenpraktijk De Kei

Heb je een kinderwens, ben je zwanger of zit je in de weken net na je bevalling? Maak een afspraak voor jouw 'Mamamoment'. De beste zorg rondom het krijgen van je kindje vind je bij Verloskundigenpraktijk de Kei.De beste zorg rondom het krijgen van een kind

Verloskundigenpraktijk De Kei - zoals verloskundige zorg moet zijn. Persoonlijke zorg, tijd en aandacht staan centraal in de begeleiding bij de Kei. Het gaat er immers om dat er een prettige sfeer ontstaat in de maanden die komen. Een sfeer waarin de zwangere zich thuis voelt. En daarin zijn de verloskundigen een kei. Het zijn stuk voor stuk juweeltjes in het laten ontstaan van een mooie, dierbare tijd.

Naast de reguliere zorg zal Verloskundigenpraktijk De Kei ook toegankelijk zijn voor een ieder met een kinderwens, zwanger of in de eerste weken na de bevalling. Tijd met de verloskundige, omringd door gezelligheid.

Jij bepaalt zelf de inhoud van ‘Mamamoment’. Samen met je partner, moeder of een vriendin het babyhartje luisteren. Zelf de ligging van de baby meevoelen. Of die ene belangrijke vraag stellen. Bij De Kei ben je in goede handen.

Maak een afspraak voor jouw Mamamoment Iedereen is welkom. Heb je een kinderwens, ben je zwanger of zit je in de weken net na de bevalling. Kom alleen, met je partner, met familie of vrienden. Jij bepaalt het! Wij zorgen voor de mix van gezelligheid en professie. Elke vrijdagavond. 10 minuten voor 10 euro.

Openingstijden
De unit is geopend voor vaste cliënten:
Dinsdagmiddag 13:30-18:00
Vrijdagmiddag 13:30-18:00 

Voor ‘Mamamoment’ klanten:
Vrijdagavond 18:30 – 21:00

Voor vragen en andere informatie zijn we telefonisch op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur voor iedereen te bereiken. Bel ons gerust. We staan je graag te woord.

Voor meer informatie kijk op: www.verloskundigenpraktijkdekei.nl


Volg Verloskundigenpraktijk de Kei ook op:
Website: www.verloskundigenpraktijkdekei.nl

Contact
Voor vragen en andere informatie zijn we telefonisch op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur voor iedereen te bereiken op telefoonnummer: 033 480 18 80
E-mail adres: info@verloskundigenpraktijkdekei.nl

Bezoekadres
Entresol (1e verdieping) Prénatal Hearts
Euroweg 100 (naast de IKEA)
3825 HD Amersfoort Vathorst

Openingstijden
Voor vaste klanten:
Dinsdagmiddag 13:30-18:00 uur
Vrijdagmiddag 13:30-18:00 uur

Voor ‘Mamamoment’ klanten:
Op afspraak

zwangerschapskalender

gebruik de onderstaande kalender voor informatie die voor jou van toepassing is…

hoeveel weken?

hoeveel maanden?

hoeveel jaar?