Zwangerschapsbeha

Zwangerschapsbeha

Tijdens de zwangerschap groeien en ontwikkelen je borsten zich in een snel tempo. De juiste zwangerschapsbeha voorkomt pijnlijke borsten, schouders en zelfs mogelijke rugklachten. Een zwangerschapsbeha is dus een echte ‘must have’.

Zodra je normale beha niet meer prettig zit, is het tijd om over te stappen op de zwangerschapsbeha. Het is in ieder geval aan te raden om vanaf de vierde zwangerschapsmaand een zwangerschapsbeha te dragen. Je borsten zijn dan zover gegroeid dat ze die extra steun goed kunnen gebruiken. Bovendien zorgt de extra houvast dat je borsten na de zwangerschap mooier blijven.

Omdat een zwangerschapsbeha dus best wel belangrijk is, moet je ook goed opletten of je de juiste beha te pakken hebt! Vooral je eerste zwangerschapsbeha kun je het beste in de winkel passen voor je 'm koopt.

- Pas de zwangerschapsbeha op één van de strakste standen. Dan weet je zeker dat je nog volop kunt groeien.
- Kijk kritisch of de bandjes van de zwangerschapsbeha goed aansluiten. Brede bandjes verdelen de kracht op de schouders.
- Controleer of het gedeelte aan de onderkant van de borsten goed aansluit om de ronding van de borst. Dit zorgt voor de nodige steun.
- Let op naadjes in de beha. Je borsten worden steeds gevoeliger en dan kan een enkel naadje al irriteren.
- Als je bij het passen van de zwangerschapsbeha twijfelt over de pasvorm, kies dan een andere.

Wil je alvast een kijkje nemen in ons assortiment? Bezoek dan onze webshop.