Zorgeloos Zwanger

Zorgeloos Zwanger

Iedereen wil een zorgeloze zwangerschap. Een goede voorbereiding is dan het halve werk! Bij een zorgeloze zwangerschap komt vaak meer kijken dan je op het eerste gezicht had gedacht: “Hoe word ik eigenlijk snel zwanger” of “Hoe zit dat met foliumzuur?”
 
En dan ben je zwanger!
Natuurlijk is dat een verrassing, maar je zult zeker vragen hebben: “Wat kan ik doen tegen misselijkheid? Hoe zit het nu met kaas? Ik las dat koffie slecht kan zijn, maar drink dat zo graag, wat nu? Welke testen kan ik het beste laten doen, of wat kan ik doen om de kans op een gezond kindje te verhogen?’” Allemaal logische vragen, want je geniet natuurlijk het meest als je een zorgeloze zwangerschap hebt zonder complicaties!

Speciaal spreekuur
Het zorgeloos zwanger spreekuur met speciaal opgeleide vrouwelijke verpleegkundigen helpt je bij al die vragen. Dit is een nieuw initiatief van Care for Women in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

De Care for Women verpleegkundige heeft een eigen praktijk. Je kunt gewoon met haar een afspraak maken, zonder een doorverwijzing van je huisarts. Door de samenwerking met het UMC Utrecht beschikken de verpleegkundigen van Care for Women altijd over de laatste informatie. En dat is wel zo betrouwbaar! Het is ook niet voor niets dat de meeste zorgverzekeraars verschillende diensten van Care for Women opgenomen hebben in hun verzekeringspakketten.

Voor meer informatie kijk op de Care for Women website of vraag meteen de Care for Women Card aan, je kunt natuulijk ook terecht in onze community.